Speltips: Djurgårdens IF- Elfsborgs IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-01-01 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.90 ?
Tips: 2
Djurgården - Elfsborg 2 :a oavsett odds.


Hur besegrar man Djurgården och hur besegrar Djurgården sig själva??
Hur vinner Djurgården?

Djurgården - Midjylland Stockholm Stadion ”Jubileumsmatch”.(0-2)

Vid 0-1 målet ett envist upprepat mönster - karaktäristiskt för hela säsongen.

Midjylland har grepp om bollen och anfaller med 5 forwards .

Djurgården har lika många—4 - i backlinjen + Chibsah.
Backlinjen uppradad närmast målvakten Höije. Inlägg hamnar bortanför Djurgårdens ytterbackar och de får inte fatt i bollen. Eller så går inläggen fram till toppforwards där mittbackarna avvärjer men bollen går i retur ut i ytan mellan straffområdeslinjen och försvarande backlinje.
Denna yta har varit öppna landskap i Djurgårdens försvarssystem hela säsongen.
Där står på Midjyllands första mål, endast backlinjen uppradad framför Höije medan mittfältarna står och tittar på och lämnar Djurgårdens försvar åt sitt öde, hoppas på att de ska bryta så att mittfältarna får ”vända upp” Detta medan 5 Midjyllandspelare härjar fritt i Djurgårdens försvar.

Mitt i skjutsektorn rakt framför mål står den som skjuter mål på Djurgården denna säsong, halvhjärtat attackerad av en överspelad Faltzetas (denna gång) Andra gånger har returer hamnat just här, Efter att kameran fokuserar bollen i nätmaskorna, ser man Andreas Johansson komma rusande till skytteplatsen, och närma sig den orörlige åskådaren Faltzetas.
Medan målskytten kramas om av sina 4 medanfallare.
Mitt framför mål och innanför straffområdet oattackerade.

1/ Djurgårdens anfall består av Karlsson t.h. och en påhittig anfallande vänsterback som bryter motståndarnas uppspel och vänder försvar till anfall ända fram till straffområde för överlämning till forward Fejzullaho som ska avsluta. 2-3 gånger per match sker en sådan spelvändning. Fejzullaho missar mottagningen 2/3 gånger eller missar vidarepassningen 1/3.
När Fejzullaho får skottchans , missar han målet eller skjuter rakt på. De gånger han har gjort mål har det skett på returer.
1.b.1/ Motsvarande förlopp efter att Tibbling gjort en fantastiskt lyckad räd på vänsterkanten och ska överlämna till Fejzullaho. Övriga forwards (Prijovic - Andreas - Jawo) har ställt sig i skydd bakom försvarande backar. Utgången som under ”1/”

1.b.2/ Tibbling vänder inåt banan, närmar sig målet och skjuter utanför målramen eller mitt på målvakten.

När uppspelen sker på högerkanten efter fyndigt mittfältsspel och en mycket fin framspelning av Chibsah (!), avslutas anfallen oftast av att en oattackerad Karlsson eller Broberg slår inlägg med något av följande tre fel alternativ;
Inlägget går till målvakten,
Inlägget går för långt, eller att
forwards inte kan ta emot bollen med bibehållen kontroll.

Djurgårdens bollskickligaste spelare vid sidan av Tibbling är Jawo. Han kan ta emot insticksspel och långpassningar, han kan vända bort, dribbla bort motspelare, han kan i kamp med större backar vinna boll i närkamperna, men blir alltid avblåst av svenska domarkåren. Men när han väl kan passa kan medspelarna inte ta emot bollen. (Se ”1/ ” ). Jawo skulle vinna på den policy om avblåsningar vid närkamp - dvs liberalare - som tillämpas under VM - detta trots att Jawo blir mer fälld av försvar än att han själv fäller en försvarare. Jawo är en ruskigt målfarlig och skicklig närkampsspelare. Han har bästa bollbehandlingen i Djurgården vid sidan om Tibbling.

Träffytan för målskott ska vara mellan målramens ytterkanter och målvaktens räckvidd. Visserligen har Djurgården hittat denna träffyta under säsongen. Men det har inte skett på grund av skott från lite längre håll. (Endast 2 undantag ur mitt minne;Broberg och Erton) Därför bör Djurgårdsspelarnas strategi att göra mål med skytte helt tas bort för resten av säsongen om laget inte till slut ska hamna i en olyckosam streckstrid för nedflyttning.

Om man ska skjuta skott mot en målvakt måste två kapaciteter finnas;
Skottet ska vara tillräckligt hårt, men utan att gå utanför målramen. Om skottet går innanför målramen måste skottet träffa ytan utom räckhåll för målvakten men innanför målramen.

I Ghanas öppningsmatch i VM bedrevs målskytte med samma fatalism De överträffade t o m Djurgårdens antal missar under en säsong. Ghana sköt under matchen. ca 15 skott över målet i ohejdad entusiasm och optimism men helt utan intelligens.
Skippa helt vristskotten!!! Ni kan lika gärna chansa med tåpajar. Mer än 15 missar utanför målramen kan det inte gärna bli!

Antingen har djurgårdsspelarna inte erforderlig skicklighet eller så har de inte tränat tillräckligt på denna avgörande grundkunskap i tävlingssporten Fotboll. Slutsatsen är att de spelare som Djurgårdens allsvenska lag med en av de största supporterskarorna på läktarna - historiskt och samtidigt - inte uppfyller tillräcklig nivå av skicklighet.
Klubbens historia - dess supportrar - Djurgårdens varumärke inhemskt och i Dubai - kräver då att spelare - spelsystem och uppmärksamhet på brister medför uppgradering i lagbesättningen och uppgradering i strategier till dess att erforderlig skicklighet för att utmana i internationell fotboll uppnås. Detta bör inte beaktas som panikåtgärd när misslyckandet har en botten nivå under innevarande säsong. Åtgärder bör vidtagas med insikt om bristerna redan nu medan rådrum finns. Bättre stämma i bäcken än i vattenfallet.

Nu har en av Djurgårdens bästa spelare Amartey sålts till övermän från Danmark och en betydligt bättre klubb än den DIF förlorade emot i den refererade matchen mot Midjylland. Han kunde tidigare under säsongen rädda några poäng åt lagkompisarna och deras fans. Nu är det julgransfötter alternativt pjäxor av mittförsvarare kvar. Ni kan med ovanstående resonemang kring Djurgårdens spel förutse utgången resten av säsongen.
Första bevis på detta kommer bli mötet mot Elfsborg måndag 7 Juli. För de osentimentala bettarna är detta en trygg investering att spela på bortaseger för Elfsborg oavsett odds. Själv avstår jag sådana pengar i väntan på en förändring till det bättre. Se sanningen i vitögat och utgå från den!!
  Djurgårdens IF- Elfsborgs IF
Spela på Speltips Djurgårdens IF- Elfsborgs IF
thomas88 - 2 Juli 2014 - 16:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
AK5092 - 2014-07-03 09:02

Spelteknisk rek? Are you Lagerbäck in disguise? Vad menas?

Thasman - 2014-07-02 21:09

Sämsta reken jag sett någonsin. Avgå

dahlqvist - 2014-07-02 18:25

Seriöst talat skriv en bok istället för DIF kan du då inte alla fall...


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Detroit - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Under 6,0 mål
1.72
01:30  Detroit - Tampa Bay
Ishockey - NHL - D. Larkin göra poäng
1.85
02:30  Titans - Colts
Amfotboll - NFL - Under 48 poäng
1.70
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming