Speltips

Speltips SK Brann - Strömgodset

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-12 19:00 Spela här

Speltips SK Brann - Strömgodset
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2.60 Speltips: 2
2014-07-12 19:00 SK Brann - Strömgodset 2 2.60 Mylla_Jr

Gårdagen blev bra tillslut då Cork lyckades trycka in 1-0 sent i matchen. Idag kommer det spel ifrån Tippeligan och Norge.

Molde vann igår och leder nu med hela 9 poäng före Strömgodset med en match mer spelad. Strömgodset måste alltså vinna idag för att snöret inte ska bli för långt.
Strömgodsets säsong liknar mer eller mindre en berg och dal bana.. På deras 5 senaste matcher i ligan har man 2 vinster, 2 förluster och 1 oavgjord.

Brann har mer eller mindre varit ett bottenlag hela säsongen, eller ja, man är ett bottenlag! Man har 11 poäng efter 14 matcher och ligger på "nedflyttnings play off" plats.

Strömgodset har inte varit jätte bra på bortaplan, nej man har inte varit bra alls faktiskt, 1 vinst, 2 oavgjorda och 3 förluster på sex matcher är väll inget att skryta med. Men det ska vara klass skillnad mellan lagen, Strömgodset är ett bra lag, Brann är inte och har inte varit bra på hela säsongen.

Brann är dessutom det sämsta laget i hela Tippeligan på hemmaplan, man har bara tagit 1 seger på 6 matcher, resten har slutat med förlust.

Skytteligaledarna i båda lagen är svenskbekante Jakob Orlov hos Brann som står på 6 mål, 6 mål står även bästa målskytt hos Strömgodset, Peter Kovacs på. Men efter Orlov har inte Brann något att luta sig på, om ni tänker er att Portugal lever på Ronaldo, Sverige lever på Zlatan och Chelsea på Fernando Torres :P
Så förlitar sig Brann lika mycket som dessa lag gör på att Orlov ska göra allt själv, det klarar han inte av med dem spelarna han har bakom sig, speciellt inte mot ett av ligans absolut bästa lag!

Jag tycker att @2.60 på Strömgodset är alldeles för högt, tror att de kommer ta en stabil seger nu på bortaplan.

Lycka till vid rygg!

Mylla_Jr - 12 Juli, 2014, 13:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!