Speltips: Blackpool - Brentford

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-19 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.60
Tips: 1 DNB
Tycker det är lite skeva odds här! Är trots allt en vidöppen match och tycker oddsen borde ha legat jämnt här.


Detta Blackpool, som har varit ett av de mest omdiskuterade lagen, är givetvis favoriter till att åka ur. Oddsmässigt innan säsongen drog igång i alla fall. Men har man inte ens 11 spelare samma dag som premiären är får man ändå räknas som en het nedflyttningskandidat.
Man lyckades ändå skrapa ihop ett par spelare under dagen och kunde genomföra matchen, som spelades borta mot Nottingham. Blev ändå förlust med "bara" 2-0. Tror de och inte nån annan heller hade några större förhoppningar än så. Utan det var som det var och man fick göra det bästa av situationen.

Blackpool kommer få kriga i botten, den saken känns klar. Men jag tror inte att man åker ut med buller och bong, och att det räcker med att ställa in skorna i princip och hämtar poängen när man ställs mot dem. Man har ett helt nytt lag, och man får räkna med att det kanske kommer ta lite tid att spela ihop sig. Men till slut så kommer en del poäng att trilla in, och det är på hemmaplan man kommer ta de flesta tror jag.
Tränaren Jose Riga börjar få något som liknar en trupp i alla fall. Är 23 spelare nu, och kan tänka mig att träningarna blir bättre nu när det är fler. Nu har han fått ett material att jobba med, och börjar bli konkurrens om platserna. Vilket alltid är bra!
Men jag tror som sagt att man bara kommer bli bättre för varje match. Och man har inte ett så himla dåligt lag tycker jag. Flera spelare med meriter ifrån La liga, Premier League och flertalet etablerade spelare från Championship och t o m en VM-spelare för Costa Rica i Jose Cubero. Senaste tillskotten är Nile Ranger (8 mål i League One i fjol) och Edu Oriol med meriter ifrån La liga och kommer närmast från AEL Limassol på Cypern.
Så det är långt ifrån något korplag som en del verkar tro. Plockar man in ytterligare någon spelare innan fönstret, och ger de några matcher så tror jag helt klart att man har realistiska chanser att klara sig kvar!


2-0 borta mot Forest var inget att säga om, hade sämsta tänkbara förutsättningar där. Men i senaste hemmamatchen mot topptippade Blackburn, som förväntas vara där uppe, var ett steg framåt. Jose Riga var nöjd med spelarnas moral och man var väldigt nära att gå av planen med poäng, och var det bättre laget i andra halvlek. Tror de bara blir bättre, och förhoppningsvis tar man med sig bra delar ifrån den med sig till ikväll.

Brentford har jag ingen stenkoll på. Är nykomlingar och liksom de också i första hand får kriga om ett nytt kontrakt, högre ambitioner än så ser jag inte att de har, just nu i alla fall. Har väl gjort det helt okej än så länge med 1-1 hemma mot Charlton, men där tog man turligt en poäng då Charlton borde avgjort tidigare. Och sen 1-0 borta mot Bournemouth, som man tydligen inte var nöjd med (klart man inte är nöjd med förlust) men hur matchen utspelade sig förtjänade en poäng, enligt tränaren själv. Men nu är man favoriter, hur axlar man det? Tycker inte de förtjänar att stå som favorit på ett odds runt 2.

I vilket fall som helst, så är det en vidöppen match. Men nån gång trillar poängen in för Blackpool, och man kommer vara bättre för varje match. Tycker man har helt okej material att jobba med. I och med att förra matchen var ett steg i rätt riktning och man var otroligt nära poäng där. Så tycker jag att Blackpool har bättre chanser än vad oddset antyder. Bättre chans till första poängen än så här får man inte!


Blackpool Draw No Bet (insatsen tillbaka vid oavgjort) @2.60

2/5 units
  Blackpool - Brentford
Spela på Speltips Blackpool - Brentford
J.Dizzle - 18 Augusti 2014 - 17:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:20  Boul/Lave - Baci/Picco
Bordtennis - Challenger tour - Bou/Lav hcp -1.5
1.90
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming