Speltips

Speltips Sevilla-Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-23 21:00 Spela här

Speltips Sevilla-Valencia
Land: Land Liga: La Liga
Odds: 3.50 Speltips: 2
2014-08-23 21:00 Sevilla-Valencia 2 3.50 Honken

bet365 livestreamar matchen.

På lördag är det premiär för Spanska högsta divisionen La Liga och ett möte som har fått min uppmärksamhet där är Sevilla-Valencia. För det första är båda lagen väl etablerade i La Liga sen länge och cirkulerar mellan mitten och toppen säsongsvis. Förra säsongen(2013/2014) hamnade Sevilla på femte plats medans Valencia hamnade på åttonde. Medans Sevilla kammade hem en Europa League gruppspels plats så uteblev Europa spelet för Valencia.


För Sevillas del så har den mest betydelsefulla matchen den senaste tiden varit UEFA Super Cupen där det slutade med en 0-2 förlust mot Champions League mästarna Real Madrid. I vänskapsmatcher så har Sevilla besegrat Cadiz(3-0 b), Fenerbahce(2-0 b) samt Cordoba(2-0 h). Mot Sampdoria förlorade de med 0-2 hemma. Sevilla har därmed visat en helt ok form och de har mött både svårt och relativt lättare motstånd.

Valencia har liksom Sevilla spelat vänskapsmatcher i form av en 2-1 vinst hemma mot Milan samt en 1-2 förlust borta mot Manchester United. Förutom dessa har dem under sommaren deltagit i Emirates Cup där dem spelade 2-2 hemma mot Monaco samt vann med 3-1 borta mot Benfica. Dessa fyra lag är som ni säkert redan vet väl etablerade fotbollslag världen över och visar en helt ok form för Valencia. Innan dessa matcher så spelade Valencia i Copa Euro-Americana där de dock presterade sämre med förluster mot U Catolica samt Alianza Lima.

Vad avser nyförvärv så genomgår Banega på Tisdag morgon en medicinsk undersökning för Sevilla och Banega kommer från just Valencia. Deulofeu skall också spela i Sevilla denna säsong och är på lån från Barcelona.

Valencia har värvat Joao Cancelo från Benfica på lån fram till 30 Juni 2015. Även Argentinaren Bruno Zuculini har nu tränat för Valencia på onsdag morgonen.

Valencias trupp inför matchen:
•Goalkeepers: Alves, Yoel.
•Defenders: Barragán, Cancelo, Vezo, Otamendi, Orban, Gayà.
•Midfielders: Javi Fuego, André Gomes, Parejo, Zuculini, Feghouli, Robert, Piatti, Guardado, Carles Gil, De Paul.
•Forwards: Rodrigo and Alcacer.


bet365 ger hela 3.40 på raka tvåan vilket jag tycker är aningen för högt för Valencia som självklart vill spela en så bra första La liga match som möjligt. Eller som Valencias Rodrigo de Paul uttalade sig: "We are a great team and our expectations need to be high"EDITERAD 2014-08-23 09.38:19

Honken - 23 Augusti, 2014, 09:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2014-08-21 23:39:03

Bra rek! Men jag klev in på X2 istället :)