Speltips

Speltips Everton - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-23 18:30 Spela här

Speltips Everton - Arsenal
Land: England Liga: PL
Odds: 1.825 Speltips: Asian ö 1 mål 1a halvle
2014-08-23 18:30 Everton - Arsenal Asian ö 1 mål 1a halvle 1.825 Polsater

Över 1 mål (asian) i första halvlek spelas mellan Everton och Arsenal. Spelet innebär vinst vid två mål, pengarna tillbaka på ett, förlust på 0. Finns under asian-fliken på bet365 .

Känslan är att det här är ett väl tilltaget odds, har svårt att se lagen gå mållösa i 45 om man säger så.

Arsenal saknar Gibbs och Walcott. Även Arteta är out. Tyskarna är tillgängliga igen, men inte hundra på att de går in från start. Men kanske. Trolig elva:

Szczesny-
Debuchy- Chambers- Koscielny- Monreal,
Flamini-
Wilshere- Ramsey- Sanchez- Özil,
Giroud

Everton saknar Barkley och Oviedo.
Everton:
Howard –
Coleman, Jagielka, Distin, Baines –
McGeady, McCarthy, Barry, Pienaar –
Naismith -
Lukaku

Det här spelet hade alltså landat i bägge lagens premiärmatch.

Har suttit tre gånger, missat tre och pushat två på de åtta senaste internt.

Statistik i all ära, men det kan aldrig vara mer än ett komplement för mig. Everton spelar på hemmaplan, jag minns med fasa hur de körde över Arsenal totalt hemma på Goodison i våras. Var ute ur startblocken på en sekund, öste, öste och öste. Så brukar det se ut på hemmaplan. Tror inte det blir någon skillnad nu. Ställs mot ett Arsenal som är mellan ett viktigt CL-kval (0-0 i första) och möjligen sneglar lite på returen. Arteta är borta vilket innebär att Flamini är den defensiva spelaren som finns att tillgå på mitten. Jag gillar honom, men när han spelar solo som def mitt blir det sällan bra. Fladdrar lite för mycket och har lätt att tappa sin position. Arsenal släppte till mål på fast situation mot Crystal Palace och släppte även till en del farligheter mot ett rätt uddlöst Besiktas också. Så Everton lär få sina målmöjligheter här också.

Arsenal är trots allt Arsenal. Styrkorna finns framåt i laget. Även om man håller en hel del nollor så är det sällan man gör det mot de bra lagen. Minns fjolåret!

Så som laget ser ut just nu, med få djupledshot, är laget bättre anpassat för att spela på bortaplan mot ett försvar som är mindre samlat. Finns en hel del offensiv kapacitet och räkna med minst fem offensiva spelare. Det har sett risigt ut de första matcherna, men någon gång kommer det att lossna, så är det bara.

Tror på en böljande matchbild med tanke på Evertons sätt att ta sig an den här typen av matcher. Har svårt att se oss få mindre än push här. Arsenals defensiv mot topplag kombinerat med att det ändå finns en hel del kapacitet offensivt gör att jag har svårt att se att vi får en mållös första halvlek. Tror inte vi kommer få se en låst.

@nokkan21

Polsater - 23 Augusti, 2014, 11:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!