Speltips

Speltips Sunderland - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-24 17:00 Spela här

Speltips Sunderland - Manchester United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.64 Speltips: 1 (+1)
2014-08-24 17:00 Sunderland - Manchester United 1 (+1) 1.64 Akberg

Swansea jobbade in gårdagens vinst väl och vi jobbar uppåt med en ROI 111,17% på 74 spel när vi går in på söndagens matcher.
Spel: Sunderland +1 asian när Manchester United besöker Stadium of light. Pengarna tillbaka vid uddamål vinst för United. Priser runt 1.70-1.80 på United, på bortaplan(!), efter en besvikelse i premiären... Det ger oss fina priser på Sunderland i detta möte.

Skador United:
Herrera
Fellaini
Lingard
Evans (möjligen fit)
Shaw
Valencia (möjligen fit)
Welbeck (late fit-test)
Anderson
Carrick
Marcos Rojo (arbetstillstånd inte klart)

En saftig skadelista för van Gaal och hans United som kommer från förlust med 1-2 mot Swansea i premiäromgången. Gjorde det bra de första halva delen av första halvlek men svårigheterna smög sig på. Swansea gjorde 0-1 genom KI i den 28:e minuten, Rooney kvitterade med en smula tur på hörna och med ett pressande Swansea kunde Sigurdsson trycka in 1-2 vilket även blev slutresultatet. Gästerna var mycket effektiva och förvaltade sina chanser väl, det man vann på. Som vi all vet så har United fortfarande mycket att jobba med, vilket även van Gaal medger. Van Persie åter i träningen och möjligt att han startar i söndagens match, troligtvis inte 90 minuter. Med spelare som Van Persie, Rooney och Mata borde detta bygge prestera men ett lag kan ha många toppspelare utan att det fungerar. Viktigt att det läggs krut på just det, för det kommer att behövas.

Sunderland spelade 2-2 i premiären mot West Bromwich där Sebastian Larsson, som har skrivit på ett nytt treårskontrakt, räddade en poäng åt sitt ¨Black Cats¨. Sunderland öppnade med tidigt 1-0 genom Cattermoles skott upp i nättaket. WBA vände därefter matchen till 1-2 och det såg länge ut som att Sunderland skulle gå poänglösa i premiären. Dock, i den 85:e minuten fick Larsson bollen från vänster och kunde bredsida-in bollen fint. Ett piggt Sunderland som pressade i slutet av andra halvlek.

Skador Sunderland:
Giaccherini

Möjliga startelvor:
Sunderland: Mannone; Aanholt, O’Shea, Roberge, Brown; Wickham, Rodwell, Cattermole, Larsson, Johnson; Fletcher
Manchester United: De Gea; Blackett, Jones, Smalling; Young, Cleverley, Mata, Fletcher, Valencia; van Persie, Rooney

Ingen lätt match att promenera till Stadium of light och ta tre poäng, tror United kommer behöva några omgångar för att komma igång. Underskatta inte Van Gaal, han är en riktigt skicklig tränare och jag är övertygad om att han kommer styra upp United, till skillnad hur det såg ut förra säsongen. Men att få strax under 1.70 på ett sådant handikapp på Sunderland, hemma, är inget att vela om.

Spelar Sunderland +1 asian till 1.65 ggr hos bet365 , med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/akberg

Häng med på twitter för mer tjat o spel @akberg_

Akberg - 24 Augusti, 2014, 02:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!