Speltips: Österrike - Sverige

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-09-08 20:45
Land: Internationell
Liga: EM-kval
Odds: 2.00
Tips: BLGM
Äntligen är det dags, för nya tag!

Oj jävlar, vilken depression man gick in i när Ronaldo stänkte in sin tredje balja på Friends den där novemberkvällen förra året. Hemskt var det, och det tog sin tid innan man blev människa igen.
Nu är det dags för revansch och nu hade det vart fan om vi inte tog oss till EM i Frankrike, i och med att det är 24 som kvalificerar sig istället för 16 som tidigare europeiska mästerskap. I Gruppspelet måste vi komma minst på en tredje plats. Det innebär kval, medans ettan och tvåan är direktkvalificerade (rätta mig om jag har fel).

Nyckelmatch redan i premiären, en tuff sådan borta mot Österrike. Ett Österrike som vi känner igen från senaste VM-kvalet. Blev exakt 3 mål i bägge. 2-1,2-1. Spontant känns som ett oavgjort resultat i Wien godkänt. Österrike är starka hemma, har inte förlora där i tävlingssammanhang sen september 2012 och då var det mot Tyskland (1-2). Var 3 år sen man blev nollade hemma, och det var mot Turkiet (0-0) i EM-kvalet. Så det är absolut inget dåligt lag man kommer möta på Ernst Happel stadion.

Man har inte spelat någon träningsmatch, på senaste tiden. Vilket Sverige gjorde i torsdags mot Estland hemma på Friends arena. Började bra och tog tidigt en ledning med 2-0 genom en viss Ibrahimovic och som numera är Sveriges främsta målskytt genom tiderna. Sverige hade mycket boll och skapade mest inledningsvis. Estland tog sig in mer och mer i matchen och tycker att man borde ha gjort ett mål. Nu höll Sverige i och för sig undan och höll nollan. Men att Estland inte satt dit en är en gåta. Försvaret som länge har varit ett frågetecken, är fortfarande det. Estländarna kom alldeles för lätt förbi ibland. Och jag är väldigt orolig inför den här matchen. Såg väldigt darrigt ut senast, och om vi håller nollan så är ingen lyckligare än vad jag är. Det är i så fall ett styrkebesked, och inte heller något jag räknar med. Har dessutom bara hållit nollan 2 gånger på 3 år på resande fot i tävlingssammanhang. Det har varit mot Kazakstan och San Marino.


Österrike kan bli en obehaglig överraskning. Och ett oavgjort resultat köper jag alla dagar i veckan. Känns inte som att det är någon katastrof för något av lagen. Skulle vi hålla nollan och vinna är det givetvis fantastiskt och något jag hoppas på. Men i betting handlar det inte om hjärtat, som de flesta vet.

Såg som sagt darrigt ut från svensk sida mot Estland, och nu skruvas svårighetsgraden upp ett steg.
Har vi samma flyt igen? Nja, jag är tveksam där faktiskt. Känns inte alltför otroligt att hemmalaget kan trycka in minst en kasse.
Och för Sveriges del, med Zlatan på planen känns det nästan som målgaranti där. 3 mål i comebacken i PSG och två nu senast. Nog fan ska vi väl kunna trycka in åtminstone en i Wien?

I vilket fall, så känns 2 gånger degen på att båda lagen hittar målet hos bet-at-home riktigt högt. Hade spelat denna ner till 1.80.

Spel: Båda lagen gör mål hos bet-at-home @2.00

3/5 units

Vi kämpar in 2-1 Sverige!

Kvällens startelva: Isaksson - Bengtsson, Granqvist, Antonsson, M Olsson - S Larsson, Källström, Ekdal - Durmaz, Zengin - Ibrahimovic.
  Österrike - Sverige
Spela på Speltips Österrike - Sverige
J.Dizzle - 5 September 2014 - 22:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
J.Dizzle - 2014-09-08 13:38

Inget jag lirar, men kan nog sitta. Det får den mer än gärna göra!

Emilio414 - 2014-09-08 02:10

Bra rek! är även inne på bortalaget över 1.5 till goa 3.25!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:00  Manchester City - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2,5
1.88
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming