Speltips

Speltips Toronto-Philadephia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-06 20:00 Spela här

Speltips Toronto-Philadephia
Land: USA Liga: MLS
Odds: 1.85 Speltips: X2
2014-09-06 20:00 Toronto-Philadephia X2 1.85 RalleArvid

Philadephia har bara 3 förluster på sina 17 senaste matcher. Man vann senast mot Toronto med 1-0 och förlängde därmed sin hemmasvit till 4 raka segrar.

Toronto har fem raka utan seger hemma, senast stryk med hela 3-0 mot New England och man har förlorat tre av sina fyra senaste hemmamatcher. Toronto har både hemma och borta bara två segrar på sina 11 senaste matcher.

På de 8 senaste mötena lagen emellan har Toronto inte vunnit någon. Fyra Philadelphia-segrar och 4 oavgjorda. De två senaste mötena när Toronto spelat hemma har båda slutat 1-1.

Lagen ligger på samma antal poäng, 33, vilket innebär plats 4 och 5 i Divisionen och därmed plats i åttondelsfinaler. Philadelphia ligger på andra plats i serien sätt till formtabellen både på de senaste 15, 10 och 5 spelade omgångarna. Bara DC United har plockat fler poäng än Philadelphia Union. I andra delen av formtabellen hittar vi kvällens värdar, nämligen Toronto. Man ligger nästsist i formtabellen då bara Seriejumbon Montreal har plockat färre poäng den sista tiden (5 samt 10 omgångar).

Toronto har nu gått 190 minuter utan att göra mål och den närmast krisande formen har till stor del att göra med lagets extensiva skadelista då man tvingas stuva om en hel del i truppen inför varje match.

I Philadephia är tongångarna givetvis mer positiva och interim managern är väldigt optimistisk efter förra matchen som slutade 1-0 och menar att just det slutresultatet det är ett bevis på hur starka och bra de är för tillfället.

Philadelphia saknar en del spelare som är på landslagsuppdrag men det gjorde man även senast och bevisade att man har ersättare som kan göra ett fullgott jobb i de luckor som skapats.

Oddset på framgång för gästerna sjunker hela tiden och jag förstår verkligen anledningen till det.

Jag tror Philadelphia har väldigt stora chanser att få med sig minst en poäng från detta möte och X2 spelas till 1.85 hos betvictor.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 06 September, 2014, 12:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mrscoobydoo - 2014-09-06 18:10:17

Feterygg!!:)