Speltips

Speltips Portland-San Jose

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-07 22:30 Spela här

Speltips Portland-San Jose
Land: USA Liga: MLS
Odds: 1.75 Speltips: 1
2014-09-07 22:30 Portland-San Jose 1 1.75 RalleArvid

Det var aldrig några problem igår vad gällde MLS X2:an på våra vänner från Philadelphia. 2-0 i paus och även om MLS inte är någon av mina favoritligor att glugga på så är den definitivt uppe där vad gäller ”säkra” spel och spelvärda drag, finns alltid mycket av värde att hitta där enligt mig. Helt sonika då nytt spel hittat inför söndagskvällen för att stilla all Premier League-abstinens:

Portland ligger på femte och sista slutspelsplats med sina 34 poäng i sin division, man tog en blytung 3-0 seger borta mot Vancover senast, en vinst som inte bara innebar tre poäng, vinsten innebar även seger mot tuffaste konkurrenten om åttondelsfinalsplats och det faktum att man tog den på bortaplan och dessutom med hela 3-0 gör inte saken sämre.

Nu möter man hemma San Jose, ett San Jose som inte vunnit på 5 raka matcher och som läckt som ett fullkomligt såll på senaste, kika bara på dessa siffror:

1-1
2-4
1-1
0-5
2-2

Det är raden för San Joses senaste fem matcher både hemma och borta. Om man dessutom endast tar i beaktning lagets bortamatcher (eftersom det är vad som är relevant här nu) ser vi att de bara har EN ENDA SEGER på sina 14 senaste matcher!

Portland fick visserligen stryk hemma senast men märk väl att det var mot seriesuveränen och ledaren Seattle. Innan dess hade man tre stabila segrar på sina fyra senaste hemma och man har bara förlorat tre matcher på sina 14 senaste.

I statistiken man får fram har San Jose bara vunnit en gång på 7 försök i Portland. Vad gäller skade/avstängnings/landslagsuppdrags-listan är det knapp fördel hemmalaget även där så inte mycket att tveka på.

San Joses fem matcher långa segerlösa svit kommer förmodligen förlängas ytterligare imorgon och jag är nöjd över att erbjudas 1.75 hos bet365 .com för den raka 1:an.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 September, 2014, 00:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!