Speltips

Speltips Southampton - Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-13 16:00 Spela här

Speltips Southampton - Newcastle
Land: England Liga: Liga
Odds: 2.08 Speltips: X2
2014-09-13 16:00 Southampton - Newcastle X2 2.08 Polsater

X2 (asian +0,5 spelas på Newcastle mot Southampton).

Blir en kortare rek idag, men jag köper inte Southamptons tydliga favoritskap här. Alla vet hur många tongivande spelare som försvunnit inför den här säsongen. Kommer inte vara lika bra som i fjol. Det känner ni till. Har visserligen hemmaplansfördel och ett okej skadeläge inför den här matchen, men enligt mig skiljer det inte så mycket mellan de här lagen kapacitetsmässigt. Stora frågetecken för vem som ska göra Southamptons mål i år. Gjorde det bra som vann borta mot West Ham och stod upp på Anfield på ett bra sätt, men min känsla runt Southampton, givet all den kreativitet och starka namn man tappat, är att det är ett lag som kommer trivas bättre borta än hemma. Favortiskapet hemma (förväntas föra och gå fram) mot ett lag som enligt mig är i stort sett i samma kvalitet, ja det blir tufft. Tänkbart lag:

Forster
Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand
Ward-Prowse, Schneiderlin, Davis
Tadic, Pelle, Long

Newcastle har fått otroligt lite med sig inledningsvis. Gjorde en bra insats mot Man City i premiären och kunde fått med sig poäng, men skillnaden i kvalitét blev till slut för stor, Citys stjärnor var lite vassare. Borta mot Aston Villa (0-0) var de okej, det något bättre laget. Hemma mot Crystal Palace tappades ledningen på tilläggstid. Två poäng på dessa tre matcher är för lite. Har ett par avbräck där Siem de Jong och Papiss Cissé förmodligen är de tyngsta. Även anfallaren Facundo Ferreyra saknas liksom mittfältaren Rolando Aarons som spelat en del inledningsvis. Avbräck, visst, men inget som påverkar supermycket. Tänkbar elva:

Krul
Janmaat, Williamson, Coloccini, Haidara
Anita, Colback
Cabella, Sissoko, Gouffran,
Riviére

Visst, lång bortaresa för Newcastle och ett bättre truppläge för Southampton. Men Newcastle har gjort ett par intressanta nyförvärv och har nu fått ett landslagsuppehåll på sig att spela ihop sig. För mig är det här en match där oddsen borde ligga jämnare, ser att Newcastle tar poäng oftare än 50 procent mot det här Southampton-gänget.

@nokkan21

Polsater - 12 September, 2014, 23:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!