Speltips

Speltips Dortmund - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-16 20:45 Spela här

Speltips Dortmund - Arsenal
Land: Internationellt Liga: CL
Odds: 3.95 Speltips: 2
2014-09-16 20:45 Dortmund - Arsenal 2 3.95 Linkinator

Hallå!

Kul för er som ryggade min senaste rek ö 2,5 mål Sunderland-Tottenham den satt fint, hoppas på vidare lycka.

Härligt att världens finaste turnering Champions league är tillbaka och direkt så ser jag ett odds som jag tycker är spelvärt.

Arsenal att vinna borta mot Dortmund ger 3.95 ggr smeten på Unibet , det kan jag inte låta bli med tanke på förutsättningarna!


Arsenal kommer senast ifrån en hård drabbning på Emirates mot Manchester City där matchen slutade 2-2. För alla som såg matchen så var det här ett väldigt steg framåt för gunners som spelade väldigt bra och var närmast de tre poängen sett till matchen i helhet. Alexis Sanchez såg väldigt pigg ut och verkar ha kommit in mer i Arsenals sätt att spela fotboll och Jack Wilshere var i fantastisk form, måtte han få en skadefri säsong så hela fotbollsvärlden får se vilken grym fotbollspelare han är i sina bästa stunder.

Förra säsongen lyckades Arsenal alltså vinna borta mot Dortmund med 1-0, det tror jag kan skapa ett gott självförtroende för Arsenals spelare inför matchen.


Förmodade startelvor:

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Sokratis, Durm, Kehl, Jojic, Kagawa, Mkhitaryan, Immobile, Aubameyang.

Arsenal: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Flamini, Ozil, Ramsey, Sanchez, Welbeck.


Blaszczykowski, Reus och Hummels missar kvällens match och det är tunga avbräck!
Lägg därmed till att både Immobile och Aubameyang kommit tillbaka från skador, truppläget är inte optimalt för Dortmund som blivit lite försämrat sedan Lewandowski lämnat.

För Arsenal saknas Debuchy och Giroud, Walcott sen tidigare, vilket gör att Callum Chambers antagligen går in som högerback.


Sett till truppstatus och den fina matchen Arsenal gjorde mot City och tidigare vinst på Signal Iduna park så tycker jag att oddset 3.95 är bra!Rygga på egen risk.
Komigen nu!

Linkinator - 16 September, 2014, 14:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Knugen1 - 2014-09-16 17:25:17

Jag är med! Dortmunds lag känns mycket svagare än föra säsongen Arsenal gästade..