Tjena! Japp nu har vi 2 raka rekar som gått in till oddsen 2.60 och 2.33! Nu väntar ett lägre odds och det är 1.80.

Jag har haft väldigt svårt att sia hur nattens matcher kommer sluta så vänder mig denna gång till överspelet och hoppas få hjälp av det! Islanders möter nu Carolina och jag tror på en målrik historia!

Jag har sett båda lagens laguppställningar och jag kan säga att det finns gott om offensiv kraft där! Här hittar ni dem!
http://islanders.NHL.com/club/news.htm?id=731657&navid=DL|NYI|home

Om vi tittar lite på förra säsongens statistik så hittar vi att Islanders släppte in 3:e mest mål i hela NHL! Florida släppte in ett mål mer (268) och Edmonton släppte in (270 mål). Framåt mäktade man dock med 225 mål och man har en vass offensiv med Tavares, Grabovski, Okposo m.m och samtliga av dessa 3 kommer spela ikväll!

Carolina åt andra sidan har en helt okej offensiv och man mäktade med 207 mål förra säsongen och man släppte in 230 mål.

Nu ska man inte fördjupa sig i för mycket statistik och återigen komma ihåg att det är försäsong! Det finns både nackdelar och fördelar med det. Jag hoppas lagen kommer ut taggade och ville spela en offensiv ishockey och tror mathen slutar 4-3 till Islanders!

Jag väljer att gå in med 6/10 UNITS på denna! Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2014-09-24 18.28:29

This is the stats tab
This is the post tip