Speltips

Speltips Ipswich-Rotherham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-27 16:00 Spela här

Speltips Ipswich-Rotherham
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.00 Speltips: 1
2014-09-27 16:00 Ipswich-Rotherham 1 2.00 RalleArvid

Ipswich har inlett säsongen på ett positivt sätt. Man har nu fyra raka utan förlust och tre raka segrar. Förutom den tuffa bortaförlusten med 1-0 mot Reading i premiären har man bara fått stryk mot storlaget samt toppfavoriten i sammanhanget, Norwich.

Det är dessutom inte vilka tre segrar i rad som helst man har tagit då man slog ett då formstarkt Millwall med 2-0, följde upp det men en lika stabil och kanske än mer imponerande 2-0seger mot Brighton för att sedan åka till Wigan och vinna borta med 2-1.

Ipswich har som sagt fyra raka utan förlust, precis tvärtom är det för gästande Rotherham som har fyra raka utan seger. Detta dessutom utan att ha stött på speciellt kaxigt motstånd. Man har i tur och ordning misslyckats med att besegra Brentford, Bournemouth, Bolton och Charlton.

Lagen har inte mötts på ett bra tag men traditionellt om vi tittar i historieböckerna så har Ipswich lätt för Rotherham och har vunnit de fyra senaste matcherna både hemma och borta inkluderat.

Vad gäller frånvaro så tvingas bortalaget klara sig utan Craig Morgan i backlinjen då han drog på sig sitt femte gula senast och dessutom är inte Anthony Wordsworth eller Paul Taylor tillåtna att spela mot Ipswich då de tillhör klubben egentligen. Utöver detta är dessutom Lee Frecklington och Ben Pringle ytterst tveksamma till start.

I hemmalaget saknas bara skadade Stewart och Hunt och det är snarare så att lyxproblem till viss del existerar i huvudet på de ansvariga inför laguttagningen då spelar kom in från sidan och gjorde det riktigt bra senast som nu på allvar vill konkurrera om platser i startelvan.

Så ja, förutom att form, kvalitét, historik och bortaplan talar emot Rotherham så har man också stor nackdel sett till hur skade- och indisponibel-lisan i de båda klubban ser ut.

Ipswich spelas rak etta hela dagen lång och det dessutom till kanon-odds!
2.00x smeten hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 September, 2014, 09:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2014-09-27 10:25:12

Rygg!