Speltips Perth Glory - Wellington Phoenix

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-10 10:30
Land: Australien
Liga: A-League
Odds: 1.75
Tips: Perth Glory H2H
Perth Glory vs Wellington Phoenix - H2H exklusive slutspel

OBS! Det här är inget matchspel, utan H2H där det handlar om vilket av lagen som hamnar högst upp i tabellen.

Förra säsongen slutade Perth och Wellington på samma poäng, men Wellington hade sämre målskillnad vilket gjorde att Perth hamnade före. Nu har Perth förstärkt laget och det har sett intressant ut på försäsongen. Wellington å andra sidan är starkt försvagade enligt mig.

Perth Glory har tappat Shane Smeltz till Sydney, en riktigt bra spelare som gör en del mål. Han spelade dock inte mycket förra säsongen pga skador. Man har även tappat mittfältarna Burns & McGarry som båda har lagt skorna på hyllan. Dock har man värvat in en av Wanderers bästa mittfältare, Yousouf Hersi, och dessutom en av Sydneys bästa mittfältare i Richard Garcia. Om inte det räcker så har man även mittfältare som Nichols (från Melbourne V) och Zadkovic (från Newcastle Jets) som båda spelade en del matcher förra säsongen och kan klart stärka detta Perth. Problemet hos Perth förra säsongen var att man gjorde för lite mål, och framförallt hade man för många olika målskyttar. Nu har man värvat in Andy Keogh från Championship och här har vi en anfallare som har potential att vinna skytteligan enligt mig, om han används rätt. Positivt i alla fall för Perth att man förhoppningsvis har hittat en målskytt som kan lösa de offensiva problemen. OBS! Keogh har gjort 4 mål de 3 senaste matcherna på försäsongen, han blir att hålla ett öga på!

Wellington var inte bra förra säsongen, jag tror inte man är bättre nu och enligt mig är det givet att man slutar sist i tabellen och blir tilldelade Wooden Spoon award (inte så glamoröst som det låter, tilldelas laget som slutar sist). Wellington hade ett par vassa spelare förra säsongen i framförallt Huysegems, Hernandez och Cunningham. Nu har man tappat de två förstnämnda och därmed tappar man 17 av lagets 36 gjorda mål. Visst är Cunnigham kvar, och även Brockie är en bra spelare, men nu har man tappat mycket offensiv kraft utan att ta in ny. Man har värvat in dussinlirare i min mening som t.ex Nathan Burns från Jets, McGlinchey from Mariners och Bonevacia från Roda. Förra säsongen var man det enda laget som släppte över 50 mål, nu lär det inte bli bättre, och man saknar dessutom den offensiva kompetensen som man hade förra säsongen, så att Wellington tar fler poäng än Perth känns inte troligt alls.

Som sagt, Perth har gjort bra värvningar och kan mycket väl vara årets skräll. Tar man sig till slutspel blir man inget lätt match. Wellington har tappat sina bästa spelare utan att värva in ersättare, jag tror Wellington blir årets slagpåse, och att Perth slutar före Wellington ser jag som ett toppenspel, speciellt till fina 1.75.

Perth Glory @ 1.75 (5u) - Unibet
Spela på Perth Glory - Wellington Phoenix hos Unibet
Spela nu
SuperBetting - 6 Oktober 2014 - 22:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: