Speltips Storvreta IBK v Pixbo Wallenstam IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-10-12 18:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 4,15
Speltips: 2
Spela på Speltips Storvreta IBK v Pixbo Wallenstam IBK
Börja spela här
Spela på 2
Storvreta IBK v Pixbo Wallenstam IBK @4,15 Svenska Spel (3/5)

Vilket odds. Övriga bolag ligger runt 3,30 i medelodds.

- Det är TV-match vilket innebär att mattan rullas in vilket tar bort Storvretas stora fördel av det hala golvet.

- Storvreta ligger långt ner i botten då man står på endast 2p. Man förlorade senast på urusla nykomlingarna Höllviken. Det är ofattbart dåligt. Man förlorade innan det borta mot en rejält avslaget Warberg som tappade många tongivande spelare. De två poängen kom i hemmamatchen mot Växjö då man vann i förlängningen. Pixbo är mycket bättre än Växjö.

- Pixbo ses som den stora utmanaren till guldet. Ligger just nu i serieledning på full pott. Slog senast svenska mästarna Falun med solklara 7-3. Har många bra klasspelare som bland annat förra årets poängligavinnare Malmström. Han har öst på bra redan i säsongsinledningen. Storvreta har inlett uruselt som sagt och det beror på att man endast lever på en femma och det är med Stenberg, Rudd och Sundstedt. Efter det har man tyvärr bara Hyvärinen och Holtz. Efter dessa har man mest bara en del nygamla juniorer från division 2 blandat med gamla bänkspelare och gamla rävar. Tunt som bara den och framförallt när inte förstafemman är i topp. Storvreta har stora problem och laget går inte att känna igen. Man spelade liksom 4-4 mot de allsvenska laget Sandviken i genrepet. Något klickar, men vad?

- Nu till det viktiga som måste nämnas. Pixbo har två avbräck i Östholm och Julkunen som är avstängda. Hade inte dessa två varit avstängda, ja då hade man nog dragit en fin chansning på att satsa fullt på detta spel. Oavsett om dessa är borta så ser jag fortfarande ett fint värde på detta spel.

Jag tror på en jämn match faktiskt. Pixbo har bra spets med Malmström och Henriksson bland annat. Man har seriens bästa powerplay (som givetvis försämras lite utan Östholm). Inte svårt att coacha bort Storvretas enda femma. Bra värde helt klart.
Spela på Storvreta IBK v Pixbo Wallenstam IBK hos Svenska Spel
IB. - 9 Oktober 2014 - 21:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
IB. - 2014-10-12 16:56

Han fick matchstraff och då är man automatiskt avstängd matchen efter.

Trollkarlen - 2014-10-12 12:17

Enligt Storvretas hemsida träder Julkunen avstängning i kraft matchen efter den mot Storvreta, han är alltså med ikväll. Samt att Hyvärinen är borta. 4.15 är nog ett bra odds även om det inte finns kvar nu. Ingen hoppas mer än jag att Pixbo vinner:)

IB. - 2014-10-12 11:48

Japp, det har jag full koll på. Saknas dock andra som till exempel Hyvärinen. Nykomponerade anda- och tredjefemmor med bland annat de nya juniorerna från division 2. Svintunna femmor. 50/50-match.

Trollkarlen - 2014-10-11 12:27

Visst 4.15 är högt på Pixbo. De har dock 2 tunga tapp som du skriver. I Storvreta är Klintsten och Joakim Ohlsson(?) tillbaka. Jag tycker nog inte att Pixbo har mer än 25% vinstchans. Jag tror Storvreta vinner klart men lycka till.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: