Speltips

Speltips Sunderland - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-25 16:00 Spela här

Speltips Sunderland - Arsenal
Land: England Liga: PL
Odds: 1.83 Speltips: Sunderland mål före 70
2014-10-25 16:00 Sunderland - Arsenal Sunderland mål före 70 1.83 Polsater

Sunderland mål före 70:00 spelas i eftermiddagsmatchen hemma mot Arsenal. 1.83 på bet365 . Finns under fliken mål - tid för lagets första mål på bet365 .

Går alltså halvt emot mitt kära Arsenal igen. Tyvärr kommer jag fortsätta göra det till det börjar se bättre ut. Arsenal löste i och för sig en seger mot Anderlecht i veckan (där vi fick in raka tvåan) men det var ett rån. Såg fortsatt illa ut. Spelet klaffar inte och det är fortsatt oklart hur laget vill spela. Wenger ligger ungefär 5-7 år efter de moderna tränarna coachmässigt och Arsenal har så gott som aldrig en särskild idé för hur vi ska vinna. Spelar alltid sitt eget spel och är stundtals väldigt lättlästa.

Spelade som sagt i Belgien så sent som i onsdags och har nu en rätt tuff bortaresa upp till Sunderland redan på lördagen. Fortsatt småjobbigt skadeläge: Debuchy, Koscielny är out, vilket innebär att två ordinarie backar saknas. I veckan (och även i förra ligamatchen mot Hull) startade Nacho Monreal som mittback och Chambers som högerback. Jag hade spelat Monreal som felfotad ytterback, men men. Möjligen kan unge Bellerin kliva in till höger och Chambers som mittback. Özil saknas på mitten pga skada och Jack Wilshere är avstängd. Giroud saknas i anfallet, vilket innebär att Welbeck är det enda alternativet där (snart skadas han också ska vi se). Walcott tillbaka, men är knappast redo för spel någon längre tid än. Varit borta i 11 månader, så rätt rostig. Tänkbar elva:

Wojicech
Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs
Flamini
Sanchez, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain
Welbeck

Sunderland då? 8-0 i röven mot Southampton var mindre roligt såklart. Men det var en speciell match, en slags mental kollaps deluxe. Att dra några långtgående slutsatser från den matchen tänker inte jag göra redan nu. Bör ju natuligtvis komma en nödvändig reaktion här. Som Niva å co. var inne på i Sportbladets PL-podd tycker jag truppen är habil. Det finns rutin och en del kvalitét i laget. Genomklappningar som den mot Southampton såg jag inte komma från Sunderlands håll i alla fall. Nåväl. Skadeläget är bra till den här matchen i alla fall. Har kunnat lägga tid i veckan på att förbereda sig inför den här fajten. Tänkbart lag:

Mannone, Vergini, van Aanholt, O'Shea, Brown, Buckley, Cattermole, Gómez, Larsson, Wickham, Fletcher

Statistikmässigt har Arsneal släppt in mål före minut 70:00 i 7/8 i ligan. 2/3 i CL (mot Anderlecht kom målet i 71:a) och även mot Southampton i ligacupen.

Sunderland har gjort mål före minut 70:00 i 3/4 hemmamatcher i ligan i år (Spurs, United och Stoke). Kvitterade till 1-1 i 49:e i motsvarande möte förra säsongen.

Jag litar inte på Arsenal för fem öre just nu. Brukar göra bra resultat mot Sunderland visserligen, men spelet har sett taffligt ut från The Gunners sida i stort sett i varje match i år. Sårbara bakåt, i många matcher har motståndarna gjort mål på sitt första skott. Hull gjorde två mål på 0,5 målchanser förra veckan. Saknar snabbhet och kraft i backlinjen, ytterst få spelare har längd och nickstyrka, vilket gör att det alltid känns farligt i luftrummet, inte minst på defensiva fasta.

BLGM ja borde vara ett bra spel också här, men jag väljer det här då det ger högre odds. Arsenal har som sagt inte sett br ut, de kontrollerar inte matcherna och de ger bort farliga omställningar och rena lägen i väldigt stor utsträckning. När Sunderland får en så stor del av matchen på sig att måla till det här oddset så klipper jag det utan att blinka.

@nokkan21

Polsater - 25 Oktober, 2014, 09:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!