Speltips

Speltips Dallas Mavericks @ New Orleans Pelicans

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-02 00:00 Spela här

Speltips Dallas Mavericks @ New Orleans Pelicans
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.95 Speltips: Pelicans -1
2014-11-02 00:00 Dallas Mavericks @ New Orleans Pelicans Pelicans -1 1.95 ABN

Tre raka torsk, NBA-säsongen börjar svajigt kanske ni tänker, men det är just därför man har en lägre insats i början, man måste testa vattnet innan man hoppar i!

Nåja, vi krigar vidare och inatt är det New Orleans Pelicans som får besök av Dallas Mavericks. Två western conference lag med siktet inställt på playoff möts på den underbart benämnda Smoothie King Center där Pelicans huserar.

Just Dallas Mavericks har inlett med både en förlust och en vinst, förlusten kom i premiären borta mot Spurs och vinsten kom på hemmaplan mot Jazz.
Nu är det alltså dags att försöka ta hand om Anthony ”ögonbrynet” Davis som minst sagt har imponerat i säsongsinledningen. Man vann hemma i premiären mot Magic och Anthony Davis visade minst sagt varför man bör frukta honom. Med vad som måste vara en gudasänd bollkontroll och spelförståelse hade han 26/17/9/0 i points/rebounds/blocks/turnovers. Ja, Davis är endast 21 år gammal och presterar redan på den här nivån. Håller han en sån här nivå säsongen ut blir han troligtvis den mest intressanta spelaren i NBA bortsett från LeBron som aldrig tycks tappa hype. Med reboundkungen Omer Asik bakåt och Davis framåt blir det ett tufft jobb för Parsons&co att stoppa Davis. Det är tveksamt om man klarar det, speciellt på bortaplan där man som sagt torskat sin enda match än så länge mot Spurs.

Ryan Anderson, Omer Asik och Anthony Davis har minst sagt visat prov på exceptionell basket här i säsongsinledningen, och jag är beredd att lägga full insats på att man gör det igen på hemmaplan mot Mavs. Dallaslaget har dock en tendens att vinna mot Pelicans då man kommer från sju raka vinster men jag vågar nog påstå att det är en fördel i denna matchen då oddset trycks upp lite mer och vi får en lina på -0.5 i skrivandets stund. Vad jag klipper till på är dock -1 till 1.95 på bet365 . Full insats, inatt tror jag stenhårt på att Pelicans bryter en dålig trend mot Mavs och plockar hem segern på hemmaplan med Davis i spetsen. Överspelet på 203.5 är intressant för de som föredrar sådant men jag väljer att hålla mig till handikappspel.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 01 November, 2014, 23:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ABN - 2014-11-01 23:53:44

summersBet: Härligt! Nu kör vi!

summersBet - 2014-11-01 23:37:16

1,97 rak hos U N I B E T