Speltips

Speltips Montenegro-Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-15 20:45 Spela här

Speltips Montenegro-Sverige
Land: Montenegro Liga: EM-kval
Odds: 2,35 Speltips: 2
2014-11-15 20:45 Montenegro-Sverige 2 2,35 LelleSandahl

Håll i hatten för i kväll blir det åka av! Tror Montenegro-Sverige kan bli en väldigt underhållande match med tanke på Montenegros tabelläge och Sveriges offensiva startelva.

Austria 3 7
Russia 3 5
Sweden 3 5
Montenegro 3 4
Moldova 3 1
Liechtenstein 3 1

(4-3-3) Isaksson - Lustig, Granqvist, Antonsson, Bengtsson - Durmaz, Källström, Ekdal - Forsberg, Ibrahimovic, Zengin

Suttit och väntat på att få elvan bekräftat och nu tycker jag inte det är så mycket att tveka på. Jag säger inte att det kommer bli lätt, men med Zlatan på planen och offensiva spelare som Forsberg, Zengin och Durmaz omkring honom, tror jag ändå att Sverige löser tre poäng i kväll.

Hade först trott att Hamrén skulle säkra lite, men genom att spela Durmaz i stället för Larsson tycker jag det är en tydlig signal att Sverige går för tre poäng. Vi har djupledshot på kanterna och i Durmaz. Zlatan som bollmottagare och Ekdal och Källström med delad ansvar att fördela bollarna. Med Mirko Vucinic borta tycker jag att Montenegro är ett lag som Sverige ska kunna klara av. Speciellt med tanke på hur pass viktig de här tre poängen kommer kunna vara.

SPELTIPS
Med Vucinic borta, Zlatan från start, och en offensiv balans - ja, då tror jag ändå att Sverige kommer ta en tung seger i kväll. Försvaret har väl ändå sett skapligt ut på senare och Granen har klivit fram som en ledare. Med snabba killar som Durmaz, Forsberg och Zengin tror jag att Sverige kommer kunna såra Montenegro i omställningsspelet. 2,35 på den raka tvåan spelas 4/5 units och hittas hos bet365 .

Hänger Sverige av Montenegro eller blir det ren och skär ångest resterande kvalmatcher?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 15 November, 2014, 13:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LazyLoop - 2014-11-15 15:02:00

Jag tycker mig ha funnit ett riktigt bra spel till bra odds Montenegro ö.15 till hela 3.40. Sverige har som alla vet haft extremt svårt defensivt under hamrens era och håller inte nollan ofta så tycker faktist detta är ett bjudodds. Tänkte spela raka på Montenegro men tyckeer att detta spel är bättre då jag tror att dom behvöer göra minst två mål för att vinna