Speltips: Dallas-Washington

Sport: Basket
Spelstopp: 2014-11-20 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.76
Tips: Dallas ML
Gårdagens rek satt fint. Utah Jazz vann LÄTT hemma i Salt Lake mot det sargade Oklahoma City. Grabbarna Burke och Burks gjorde det bra. Utah fick också tre fina treor av rookien Dante Exum. Mina stats för säsongsinledningen är nu 11-8.

Bland nattens matcher finns det flera spel som jag gillar vid ett första ögonkast. Mitt första spel blir Dallas ML borta mot Washington. San Antonio-Cleveland kommer jag att avstå helt. Men LA Clippers -4,5 borta mot Orlando känns intressant. Där avvaktar jag dock med spel. Häng med på Twitter (@SimonLeppamaki) under kvällen. Blir det fler spel så postar jag där.

Men hur som helst: Dallas ML (borta mot Washington) till oddset 1.76 på Unibet känns som ett bra spel. Jag gillar Dallas i år, och även om Washington har imponerat hittills, så känns det vettigt och logiskt att spela Dallas här.

Dallas (8-3 hittills) är fortsatt ligans bästa lag om man ser till antal gjorda poäng per match. De har dessutom en strålande form. Fyra raka segrar finns med i bagaget på flyget till Washington. Senast mot Charlotte vann de med 27 poäng. Dessförinnan: 14 poäng mot Minnesota. Och innan dess: 53 mot Philadelphia. Tre raka storsegrar alltså. Självförtroendet är på topp i Dallas just nu. Bra självförtroende i ett ungt lag kan leda till hybris och övermod. Men i ett rutinerat lag som Dallas ser jag inga sådana risker. Dallas spelade senast i måndags, men fick alltså vila i går.

Washington (7-2 hittills) har vunnit fyra raka hemmamatcher. Men om man tittar lite noggrannare så ser man att de har tagit emot fyra lag som inte lär vara slutspelslag i år: Milwaukee, Indiana, Detroit och Orlando. Hemmaplansfördel väger alltid ganska tungt, men att Washington inte har förlorat hemma den här säsongen är ändå inget som avskräcker mig. Washington har inte spelat match sedan i lördags (vinst hemma mot Orlando med 98-93). Vilket tyder på att det kommer att vara pigga och redo i natt.

Men för mig är Dallas är betydligt bättre lag. Man kan luras lite av Washingtons hemmasvit och deras sju segrar totalt. Faktum är att om man ser till lagen som Washington har besegrat så har de lagen en ”winning percentage” på .368.

Det lär bli en match i högt tempo. Washington spelar gärna "run and gun-basket", och Dallas kommer inte att ha något emot en sådan matchtyp. Tvärtom tror jag att den här matchtypen kommer att passa Dallas perfekt.

Alltså: Dallas Mavericks ML till oddset 1.76 på Unibet.
Units: 3/5.
  Dallas-Washington
Spela på Speltips Dallas-Washington
NBA - 19 November 2014 - 14:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
King37 - 2014-11-19 21:50

Ryggar denna.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming