Spelbolag ComeOn

Sochi kunde definitivt ha fått en enklare start på sitt premiärår i ligan. Sju av deras första tio matcher var mot lag som nu är topp 4 i sina respektive konferenser. Detta resulterade i att endast sju poäng plockades in under den perioden. Sedan dess har man repat sig ganska väl. Förvisso är de fortfarande sist i konferensen, men de har spelat 3-4 matcher mindre än övriga lag och de borde kunna plocka någon placering när det jämnat ut sig. Något slutspel skulle jag dock inte tro på till denna säsong.

HC Yugra ligger ungefär där de slutat de senaste åren, dvs strax under slutspelsstrecket. I den östra konferensen är det bra mycket tightare kring strecket så Yugra har 4 poäng och lika många lag att passera upp till slutspelsplatsen.

Form:
Sochi
V - O - F - V - V
Yugra
F - F - F - F - V

Trenden från säsongstarten håller i sig för Sochi då de förlorar mot topplagen och plockar poäng mot de sämre lagen. Detta är första gången lagen möts så någon inbördes statistik finns inte att tillgå.
Såhär har det iaf sett ut för Sochi under november mot lag inom +- 4 poäng från Yugra.

Sochi - Tractor Chelyabinsk 4:1 19.11.2014
Niznekamsk - Sochi 3:6 08.11.2014
Lada - Sochi 1:3 06.11.2014

Mellan Niznekamsk och Tractor så hann de med att förlora mot Salavat Ufa och Barys Astana (straffar), helt planenligt.

Om ni mot förmodan missat min poäng så kommer summeringen här:
Sochi vinner oftast mot lag på den nedre halvan och förlorar mot den övre. Yugra hittar vi just i den nedre halvan och mer därtill, 3:e minst poäng i hela ligan. Sochi har till och med 2 p mer än Yugra trots att de spelat fyra matcher mindre. När Sochi vinner så gör de det oftast med mer än ett mål.

This is the stats tab
This is the post tip