Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-26 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.787 Speltips: U 5.5 mål
2014-11-26 01:00 Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets U 5.5 mål 1.787 hockeystick

Push på U 5.0 mål i gårdagens rek då Minnesota vann med 4-1 efter att ha gjort 4-1 målet i öppen kasse med dryga 1:30 kvar på klockan. 3-1 stod sig länge men tyvärr blev det endast push och vi jobbar vidare!

Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Hutchinson (probable)

Ny match för Jackets som ligger sist i Easter Conference efter sina stora skadeproblem. Jag hade väldigt höga förväntningar på Jackets inför säsongen och man inledde även på det sätt jag trodde, men dessa allvarliga skador har verkligen satt laget i en klurig sits. Nu börjar ändå spelare komma tillbaka och viktigast är väl kanske att lagets stjärnmålvakt Bobrovsky är skadefri så han kan jobba mot den form han hade förra säsongen.

I natt väntar en tajt match då Jets kommer på besök. Winnipeg som hittills denna säsongen varit väldigt solida bakåt på bortais med ett GAA på ynka 2.00.

Columbus kommer senast från en förlust mot Flyers med 4-2. Det var ingen snack om att Flyers var det bättre laget och Jackets har problem med att täcka skott. Detta leder till att lagets målvakt måste spela på topp och när Bobrovsky varit skadad och inte är i sin bästa form leder det till att man släpper in lite för mycket mål, speciellt på bortais. I natt spelar man dock hemma och där brukar man komma ut med speed vilket jag förväntar mig i natt. Motståndet i natt är i grunden ett väldigt offensivt lag men på bortais brukar man tänka till lite och fokus ligger på positionsspel.

Jets är som sagt motståndet i natt för Jackets och de kommer senast från en hemmaförlust mot Blues. En match jag tycker man visade väldigt bra spel i första perioden, men smarta och taktiska Blues kunde utnyttja de misstag man gjorde då man bland annat utnyttjade ett dåligt byte från Jets och kunde tillslut vinna matchen med 4-2. Laget står nu på 2 raka förluster och söker givetvis en bra start på sin 3 matcher långa roadtrip. Man vet om att Jackets kommer ut med speed på hemmais och kommer i mitt huvud att börja matchen med att ligga rätt i positioner och jobba hårt framför Hutchinson som förväntas starta i natt. Tror man vill undvika hawaiihockeyn då Jackets trivs bra i det spelet. Hutchinson har förövrigt gjort det väldigt bra de 5 matcher han spelat med ett 3-1-1 record, GAA på 1.38 och SV% 0.948. Dvs det är inget dåligt i mina ögon att han spelar istället för Pavelec som kanske är NHLs svagaste förstamålvakt?

Historia

Historiskt sett möts dessa lag otroligt sällan då man endast spelat 12 matcher emot varandra i NHL. Brukar vara svårt att läsa av matchbilden när lagen möts såpass sällan men känslan säger att de bör bli tajt spel och målsnålt. Historiken tar jag inte så mycket hänsyn till i natt men på lagens 12 möten har iallafall 7/12 gått under 5.5 mål.

Skador

Columbus: M.Letestu, B.Dubinsky, F.Tyutin, C.Goloubef, R.Murray, N.Horton,
Winnipeg: G.Clitsome, T.Enström

När jag tror det blir en tajt tillställning i natt och kommer därför välja underspelet. Ska vi säga 2-2 efter FT?

Nattens spel blir alltså:

Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets U 5.5 mål @ 1.787 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-11-25 18.31:37

hockeystick - 25 November, 2014, 18:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!