Väljer att reka en, av flera, intressanta matcher i Premier Leauge.
Den mellan Arsenal och Southampton på Emirates Stadium.

Arsenal ligger på 7e plats i en haltande tabell, och Southampton ligger på en sensationell 3e plats, 6 poäng framför Arsenal.
Vid förlust för Arsenal så ökar alltså gapet till dagens motståndare till 9 poäng! Blir det kicken då för Wenger? Neee, tror inte det.

Allt det där ovan skiter vi i nu, för reken handlar om överspel på antal kort i matchen.

Andre Marriner dömer kvällens match, vilken blir den 4e i Premier Leauge denna säsong. De 3 andra matcherna han dömt har slutat med - 7, 6 & 4 kort.
Han har även dömt 2 stycken i Leauge One - 3 & 5 kort slutade det med.
Till sist så har han dömt 3 stycken i championship - 6, 4 & 2 kort.

Min slutsats av detta är att linan bör ligga på 4,5, men det gör den inte, utan den ligger på 3,5 kort. 6 av 8 matcher över 3,5 kort.

Dessutom avslutade han förra säsongen med att visa 6 kort mellan Stoke-Tottenham, och dess för innan 5 kort mellan Norwich-Liverpool

Lägg även till att när Arsenal och Southampton möttes i ligacupen 23 september, så visades 6 kort. Ett möte som Southampton vann med 2-1.

Arsenal hemma har 2,0,2,3,3,2. Man får "alltid" minst ett par kort.
Southampton borta har 2,0,1,4,1,2 - Man får "alltid" något kort.

Vilka domare dem har haft då, har jag ingen koll på, förutom att Marriner gav Schneiderlin ett gult kort i South, när man krossade Sunderland med 8-0. Kan man få ett kort när man är så överlägsen, så lär man nog få ett par i en sån här match. Den matchen slutade för övrigt med 4 kort totalt, i en 8-0 vinst alltså!

Mitt spel: Arsenal-Southampton - över 3,5 kort asian till 1,825

EDITERAD 2014-12-03 11.24:23

This is the stats tab
This is the post tip