Speltips

Speltips Färjestad v MODO

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-12-04 19:00 Spela här

Speltips Färjestad v MODO
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,75 Speltips: 1
2014-12-04 19:00 Färjestad v MODO 1 1,75 holms

Efter nio spelade minuter mellan Örebro v Färjestad i lördags så kastade jag mig på liveknappen och kastade iväg en bättre slant på Färjestad.
Det var en jävla fart de visade upp och Örebro kom vissa stunder inte ur egen zon. Och då ska det sägas, att när Örebro lirar hemma - då brukar det vara bortalaget som får syssla med försvarsspel den första delen utav matchen.
Men den är bara att erkänna att Färjestads offensiv blivit en klass vassare när Tony Rajala kritat på för klubben. Han var stundtals briljant i vissa byten och ger FBK längre och mer kvalité i anfallen när han är på isen. En klar skillnad mellan en kvalserie och ett slutspel.
Från matchen senast så kommer Färjestad också förstärkt, och det rejält.
Ole-Kristian Tollefsen, Anton Grundel och Anton Hedman är alla tillbaka i spel, vilket inte minst tätar till defensiven.
Trycker Färjestad ned gaspedalen på samma sätt som mot Örebro, då har vi ett MODO som kommer att få enorma bekymmer i Karlstad den här kvällen.

Ett MODO som numera handlar om en 42-årig avdankad ... någonting.
Nu räckte det tydligen för att skapa hockeyfeber hemma i den förra omgången. Men det säger väl kanske mest om folket som bor i Örnsköldsvik.
30 sekunder fick de se av sitt rundningsmärke, så jag hoppas att det var värt entréslanten. Det sägs att han ska få mer speltid nu, så det är väl bara och lyfta på hatten och tacka och ta emot för FBK.
I övrigt så är det väl bara ett Luleå i fritt fall som kan lägga beslag på MODO:s kvalserieplats.
Offensivt så är man William Nylander, och inte så mycket mer än så.
Nu har man visserligen vunnit de två tidigare matcherna mot Färjestad. Men det väljer jag att se som något positivt för det här spelet.
För ett förstärkt Färjestad, med det spelet man visade upp senast när det var som allra bäst, då ska man åka ifrån MODO hemma i Värmland då inte en tredje raka förlust mot bottenkollegan accepteras i någon instans.

holms - 03 December, 2014, 23:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
HullaOMG - 2014-12-04 17:22:28

Även om Brashear är rundningsmärke kan han nog skrämma upp dem fortfarande. Jag hoppas i alla fall på att han nitar någon i fbk.

svanlarn - 2014-12-04 14:23:30

Tollefsen tätar inte defensiven, snarare tvärtom!

svanlarn - 2014-12-04 14:22:33

Jag ser spelvärdet i bortalaget. Färjestad är sämre än någonsin och kan torska mot exakt alla när som helst.
Modo spelas

schytzeer - 2014-12-04 12:41:51

Grundel är fortfarande tveksam till spel, men jag tror ändå att denna rek sitter. Spelet har börjat lossna framåt nu och målen har börjat komma. Idag tror jag Färjestad -1.5 kan vara dagens bästa spel.

sofiehugo - 2014-12-04 04:20:37

Jo Mr Holms här har du troligtvis hamnat helt rätt, dock snålt lira SHL till dessa låga oddsen, svårt finna värde men lira live på FBk när/om rätt läge dyker upp är taget! / Hugo Boss