Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-13 01:30 Spela här

Speltips Dubbel
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.95 Speltips: Dubbel
2014-12-13 01:30 Dubbel Dubbel 1.95 NBA

Gårdagens spel på Oklahoma City ML var ju inga problem. Jag fick 1.71 eftersom jag var ute tidigt. När nyheten om LeBron James knäskada sedan kom så blev OKC:s favoritskap snabbt desto större. Någon var inne på att jag hade utelämnat informationen om LeBron i reken, men det var helt enkelt så att den nyheten kom timmar efter att jag hade publicerat.

Min statistik för säsongen är nu 36-31.

I natt bjuds det på ett helt gäng matcher. Det kan säkert bli tre-fyra spel totalt för min del. Mitt första spel blir en dubbel till oddset 1.95.

Den ena matchen i dubbeln är Oklahoma City Thunder-Minnesota Timerwolves. Här kör vi OKC -3,5. OKC spelade ju som bekant i går, och generellt ska man vara lite försiktig med spel på ett bortalag som spelar match två i en b2b. Men här ska klasskillnaden helt enkelt vara tillräckligt stor. Russell Westbrook och Kevin Durant har tillfört oerhört mycket sedan de kom tillbaka från sina skadebekymmer. OKC är nu formstarka och höga på självförtroende. De kommer alltså från en stärkande seger mot Cleveland igår. OKC vet att de behöver vinna mycket matcher för att komma ikapp i tabellen och kommer inte att gå i någon fälla i Minnesota.

Minnesota, som har öppnat säsongen med 5-16, ska helt enkelt inte hänga med när Westbrook och Durant är i form. Att OKC vinner med ungefär tio känns ganska rimligt. Enligt bolagen är OKC favorit med -8,5, så de där fem poängen som vi ”köper” här gör att spelet bör sitta med marginal.

Den andra matchen är New York Knicks-Boston Celtics. Här tar vi Boston -1,5. Boston har sett helt okej ut under den senaste tiden. De besegrade ju svaga Detroit och Lakers – vilket i sig inte var någon större prestation. Men sedan följde ett dubbelmöte med starka Washington, och då visade Boston upp mycket bra saker. De vann den första matchen (hemma) och förlorade den andra med en poäng efter OT. Boston har vunnit tre av sina fem senaste. Det är framför allt Bostons offensiv som ser bra ut. Om man ser till gjorda poäng per match är laget på plats 6 av 30 i ligan.

New York är totalt iskalla. De har förlorat tio raka matcher. Lagets stora stjärna Carmelo Anthony har skadebekymmer. Det har inte kommit något officiellt besked om huruvida han kommer till spel i natt, men det verkar som att han inte kommer att kunna spela. Det lär dock inte spela någon roll om New York kommer utan Carmelo, eller med en halvskadad Carmelo. Detta formsvaga Knicks kommer inte att åka till Boston och hämta hem en seger. New York har bara vunnit 1 av 12 bortamatcher hittills.

Vi spelar alltså en dubbel med:
Oklahoma City -3,5
Boston -1,5
Odds: 1.95 på bet365 .
Units: 3/5.

Det kan som sagt bli fler spel. I så fall postar jag en kommentar eller uppdaterar reken. Jag postar också spelen på Twitter (@SimonLeppamaki).

NBA - 12 December, 2014, 17:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
NBA - 2014-12-12 23:31:50

Spelar också:
Bulls ML (1.74)
Pacers +10,5 (1.71)