Speltips

Speltips Napoli - Parma

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-18 21:00 Spela här

Speltips Napoli - Parma
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.25 Speltips: Över 2.5&blgm
2014-12-18 21:00 Napoli - Parma Över 2.5&blgm 2.25 master

I mitt tycke, torsdagens bästa spel.

Två lag i stort behov av poäng, vilket kan öppna upp för en underhållande och målrik tillställning.
Men lagens form är svajig, minst sagt. Napoli har fyra raka utan seger, fastän man lyckas sammanlagt göra sex mål på dessa matcher, då förstår ni själva var problemet ligger.
Parma kommer till denna match med två segrar, en oavgjord och hela 12 förluster. Senast blev det oavgjort i en ganska tillknäppt match. Annars kom senaste segern mot topplaget Inter, vilket får ses som imponerande. Och, ja, detta laget kan blixtra till mot bättre lag, vi har sett det förr. Och vi kan se det nu på nytt, förhoppningsvis.

Napoli har enorma problem defensivt sett och har hittills hållit nollan i endast hemmamatch i ligan, och det mot topplaget Roma. När man möter mindre lag har man en tendens att underskatta motståndet, vilket har skett i flertalet tillfällen.

Napolis hemmamatcher i ligan denna säsong:
2-2 Empoli
3-3 Cagliari
2-0 Roma
6-2 Verona
2-1 Torino
3-3 Palermo
0-1 Chievo

Det är verkligen inte bra resultat för ett så kallat topplag. Men allt har sina orsaker. Defensiven håller inte fullt ut. Målvakten Cabral är orutinerad. Backlinjen består av flera träben. Och mittfältet hänger inte alltid med i svängarna defensivt sett, då man lägger alldeles för mycket krut i offensiven. Då man faktiskt har en oerhört vass offensiv, inget snack om den saken.

Till denna match är Albiol borta från spel, efter det 5:e gula mot Milan senast. Ett stort avbräck i ett försvar som varken med eller utan honom håller hög standard. Troligtvis får vi se slöe Britos ersätta spanjoren, vilket är bara till en nackdel för Napolis del.

Det har verkligen inte gått Parmas del denna säsong och det kommer se allt sämre ut om man inte börjar få resultaten med sig. Och här står man i princip för en omöjlig uppgift, även om jag tror att man har en viss chans att skaka om detta Napoli. Neapel-laget har sina brister i försvaret och bara om Parma utnyttjar dem maximalt kan man nog stå för minst en balja. Har en ganska bra offensiv som ännu inte har fått till det. Palladino, Cassano och Belfodil är inga dussinlirare direkt.

Och Parma kan det här med att göra mål på Napoli:
Parma-Napoli 1-0
Napoli-Parma 0-1
Parma-Napoli 1-2
Napoli-Parma 3-1
Parma-Napoli 1-2
Napoli-Parma 1-2
Parma-Napoli 1-3
Senaste sju möten lagen emellan. Parma har nätat varje gång. Och nu är det bäddat för minst ett mål åtminstone, även om man kan få emot sig betydligt fler.

Hur man än vänder och vrider på det hela bör Napoli gå segrande ur striden relativt enkelt, men jag tycker trots allt att spelvärdet ligger på att det blir minst tre mål i matchen varav båda lagen ska stå för minst ett mål vardera. Vi har det vanliga överspelet i matchen till ynka 1.57. Men BLGM till 1.90 och Över 2.5+blgm till finfina 2.25, vilket jag ser stort spelvärde i. Eftersom i mina ögon har Napoli gjort sina två mål innan matchstart, även om allt kan hända i fotboll. Allt är upp till Parma. Och så länge Parma gör ett mål i matchen kan vi känna och säkra och nöjda, för chanserna är väldigt minimala att Parma lyckas hålla nere Napoli siffror i offensiv väg.

Spel: Över 2.5 & ja @ 2.25 - bet365 - 7/10 Units

Lycka till!

Mvh Master.

master - 17 December, 2014, 23:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2014-12-18 09:34:03

Körde Parma över 0,5 till 1,93

woland - 2014-12-18 08:49:27

Fin rek, jag lirar blgm till 1,98 på Unibet . Lite sugen på att testa Parma seger till 11,5 i odds på Betfair men de har varit mega tiltade denhär säsongen, men kapacitetet finns där.