Speltips

Speltips Juventus - Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-22 18:30 Spela här

Speltips Juventus - Napoli
Land: Qatar Liga: Supercupen
Odds: 1.95 Speltips: Juventus
2014-12-22 18:30 Juventus - Napoli Juventus 1.95 Belminkaric

8/14 är rek-formen nu på, idag satt 1/2. Med det sagt är morgon dagens bästa spel i mina ögon Juventus som vinnare av den Italienska supercupen som spelas i Doha, Qatar.

Juventus:
Italiens just nu bästa lag utan tvekan fortsätter att imponera på mig i liga spelet. Man är 1 i tabellen och så kommer det med all säkerhet att förbli säsongen ut. Man spelar en fin fotboll och resultaten(vinsterna) kommer även dem hand i hand. På 16 matcher har man bara släppt in 7 mål vilket är otroligt bra. Offensivt har man utöver skyttekungen Tevez mittfältare som alla kan avgöra en match på egen hand..

Formen är även den bra och deras 5 senaste matcher har sett ut på följande vis:

Cagliari-Juve 1-3
Juve-Sampdoria 1-1 (Ni som såg matchen vet resultatet är "fel")
Juve-Atl Madrid 0-0
Fiorentina-Juve 0-0
Juve-Torino 2-1

Fina resultat mot Fiorentina och CL matchen mot Atl Madrid har gräddats med segrar över Torino & Cagliari. Flytet man hade mot Torino med målet i sista minuten var borta när Sampdoria gästade dem men trots allt är man i ett gott slag och är redo att vinna säsongens första titel.

Man kommer till detta möte med alla nyckelspelare/start-spelare som skadefria och det bådar ju gott för dem och mitt spel.

Nog om Juventus, Napoli då. Som varit lite i en svacka med några oförväntade poängtapp på raken. De vann sin sista match i ligan hemma mot Parma som alla vet är under isen. Man befinner sig på en 4 plats i ligan där det är vidöppet om vem som ska knipa Europaplatserna. Napoli är trots allt ett av lagen som är på förhand mest betrodda att ta den viktiga tredje platsen som leder till CL-Kval.

Benitez som fortfarande tampas med bekymmer på innermittfältet där har har svårt att bestämma sig för vilka som ska spela vecka in vecka ut. Inler, Jorginho, Lopez & Gargano har alla(Gargano mest inhoppare) fått hyfsat med speltid och när man tittar igenom namnen såhär snabbt och vad dem har presterat denna säsongen så kommer dem med stor sannolikhet att förlora den ack så viktiga mittfältskampen mot Juventus mycket starka dito.
Ni som följt Napoli på sistone har säkerligen märkt Higuains ilskna kroppsspråk då han med största sannolikheten inte är nöjd hur säsongen utspelar sig. Han hade högre förhoppningar. Vilket är förståeligt då han gick ifrån att spela med världsstjärnor i Real Madrid till medelmåttor som lagkamrater. Det verkar som om han har tröttnat.

När lagets största stjärna och tillika vassaste offensiva spelare är mera ett hinder då får man det svårare i detta mötet än vad det redan är.. Han petades sist mot Parma efter just det ilskna kroppsspråket jag nämnde men även efter en dålig insats mot Milan i veckan var motiveringen för petningen. Zapata ersatte honom och gjorde mål och ser ut att få förtroende ifrån start igen efter en fin insats.

Man talar om Scudetton fortfarande i Neapel men sanningen är att det tåget har redan gått..


Allt jag skrivit spelar egentligen inte en så stor roll då det är en final som väntar och endast 90 minuter gäller, man ger allt och hoppas att det går ens väg.
Juventus är det bättre laget i grund och botten. En titel står på spel och med handen på hjärtat måste Napoli verkligen spela över alla förväntningar för att utmana detta urstarka Juventus. Den gamla damen har allt i sina egna händer och såsom dem har spelat denna säsongen ser jag inte dem tappa denna möjlighet om en titel. Den raka ettan spelas utan tvekan!

------------------------------------
Huvudspel: Juventus @1,95 6/10

Övrigt: Juventus -1,5 @3,35 2/10

Resultat: 2-0 @9.00 2/10


Twitter: @belmiinee

EDITERAD 2014-12-22 15.53:27

Belminkaric - 22 December, 2014, 15:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2014-12-22 01:14:56

Aa de bra, har raka ettan som du ser men även -1.5 Hcp :)!

Lindholm - 2014-12-22 01:11:17

Rygg!!!...lutar åt hcp (0-1)