Speltips

Speltips GSW@Lakers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-24 04:30 Spela här

Speltips GSW@Lakers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: GSW -8,5
2014-12-24 04:30 GSW@Lakers GSW -8,5 1.90 NBA

Veckan började bra. 3 av 4 spel satt i går. Golden State körde som väntat över Sacramento i första halvlek. San Antonio vann som knappa underdogs mot Clippers. Och Houston vann när Portland saknade LaMarcus Aldridge. Enda missen var dubbeln med Golden State -5,5 och Memphis -3,5. Memphis förlorade överraskande hemma mot Utah Jazz. Min statistik för säsongen är nu 54-42 (+ 23 units).

-------

Jag tänker fortsätta att lita på Golden State, som är väldigt vassa ATS. De spelar borta mot LA Lakers i natt. En bortamatch som är match två i en back-to-back kan vara lurig. Men för det första är det inte mycket till bortamatch för Golden State som inte behöver åka långt för att komma till LA och Staples Center. För det andra fick Golden States nyckelspelare vila en hel del i andra halvlek i den redan avgjorda matchen mot Sacramento. Ingen spelare spelade mer än 28 minuter.

Golden State är 10-5 ATS på bortaplan den här säsongen. 8-3 ATS som favorit på bortaplan. Och 13-5 ATS i matcherna mot lagen från Western Conference.

Lakers är 5-7-1 ATS på hemmaplan den här säsongen. 5-5-1 ATS som underdog på hemmaplan. Och 9-10-1 ATS mot lagen från Western Conference.

Golden State är 4-0 ATS i de fyra senaste matcherna mot Lakers.

Golden State, som har ett av ligans vassaste anfall, gjorde 128 poäng på Sacramento i går. Trots att ingen spelare spelade med än 28 minuter. Nu ställs de mot ligans sämsta försvar. Jag förväntar mig en liknande matchbild här. Golden State öppnar bra och leder stort i paus. Sedan ”cruisar” de i andra halvlek och vinner utan problem med 10+. GSW vilar i morgon innan det är dags för ny match i LA (mot Clippers) på juldagen. Kanske ligger fokus mer på den matchen, men att de skulle slarva bort denna lätta matchen känns inte troligt.

Spelar alltså: Golden State Warriors -8,5 till oddset 1.90 på bet365 .
Units: 4/5.

--------

Lägger till:

New Orleans Pelicans ML (borta mot Indiana) till oddset 1.83 (3/5 units).
Ett mittenlag från West håller högre klass än ett mittenlag från East. Indiana får tillbaka George Hill, men det räcker inte. Pelicans har varit bra på bortaplan den senaste tiden. De har vunnit borta mot både Houston och Oklahoma City den senaste veckan. Och Pelicans har Anthony Davis.


Golden State -5.0 första halvlek (mot Lakers) 1.95 (2.5/5 units).
Ingen idé att hoppa av det här tåget. Golden State fortsätter att leverera tidigt i matcherna. Att det är back-to-back tror jag inte påverkar så mycket eftersom Golden States stjärnor fick vila en hel del i slutet mot Sacramento.

Fler spel kommer troligtvis senare…

NBA - 23 December, 2014, 20:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!