Speltips

Speltips Atlanta@Milwaukee

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-28 02:30 Spela här

Speltips Atlanta@Milwaukee
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: Atlanta -3,5
2014-12-28 02:30 Atlanta@Milwaukee Atlanta -3,5 1.83 NBA

1 av 2 spel satt i går. Indiana lyckades förlora mot Detroit. Där var jag fel ute. Brooklyn +2.0 satt dock fint – till slut. Min statistik för säsongen är nu 57-49 (21 units plus).

-------

Alla spel inför kvällen är inte tillgängliga ännu, men av det som finns gillar jag främst två spel: Atlanta -3,5 (borta mot Milwaukee) till oddset 1.83 och Toronto +5.0 (borta mot Clippers) till 1.83.

Jag funderade först på att ”köpa” lite marginal, ta lägre odds i båda matcherna och slå ihop dem till en dubbel, men jag börjar med att spela dem som singlar. Jag kan inte avgöra vilket spel jag vill tipsa mest om, så jag skriver lite om båda.

OBS: Toronto-Clippers börjar redan 21.35. Atlanta-matchen börjar senare, vid 02.35.

-------

Atlanta spelade hemma mot Milwaukee i går – och förlorade med 107-77 (!). En förnedrande överkörning. Detta är alltså en enorm revanschmatch för Atalanta. De kommer verkligen komma ut laddade och förbannade. Jag kan inte tänka mig att Atlanta, ett av ligans allra bästa lag för tillfället, går på en ny nit mot Milwaukee. Den här matchen ska bara Atlanta vinna. De spelar för sin heder, om inte annat.

ATS-trenderna visar att Atlanta är starka borta, men också att Milwaukee är bra hemma. Men det visar också att Atlanta är 4-0 ATS i de fyra senaste matcherna i Milwaukee. Samt att bortalaget är 6-0 ATS i de sex senaste matcherna lagen emellan.

Jag kör alltså: Atlanta -3,5 till oddset 1.83 på bet365 . Jag blir inte överraskad om Atlanta vinner med 10 poäng.
Units: 3/5.

-------

Det andra spelet är Toronto +5.0 borta mot Clippers. När man får fem poäng på ett av ligans bästa lag så är det alltid lockande. Om man ser till lagens förutsättningar så känns spelet ännu bättre. Clippers kommer från en fin seger på juldagen, att det kommer en liten dipp nu är inte alls omöjligt.

Clippers har spelat 18 matcher i december. Inget annat lag har spelat fler. De sex senaste matcherna har spelats i fem olika tidszoner. Toronto har vilat sedan i måndags. Där har ni något som verkligen talar för Toronto. Blir det en tight match, vilket känns troligt, så kommer Toronto att ha energi.

Clippers är 6-9 ATS som favoriter på hemmaplan. Toronto är 3-2 ATS som underdog på bortaplan.

Jag räknar med en jämn match, som vinns med ett par poäng. Att vi får fem poäng på Toronto gör att spelet känns riktigt bra.

Överspelet kan också vara bra här. Båda lagen ligger med i toppen bland de lag vars matcher ofta slutar över. Toronto är faktiskt 10-2 över/under på bortaplan.

Jag spelar: Toronto +5.0 till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 3/5.

NBA - 27 December, 2014, 15:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!