Speltips Linköping - Örebro

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-12-28 16:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1,81
Speltips: Över 4,5 mål
Spela på Speltips Linköping - Örebro
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 4,5 mål
Spelet är alltså över 4,5 mål och det gäller under ordinarie tid.

Toppmatch i Saab arena då 5an Örebro gästar 4an Linköping, uppdukat för fest med andra ord.
2 lag som vann sina första matcher efter juluppehållet och bra med energi i båda lag, inga dåliga skalper heller då Örebro tvålar dit Skellefteå samtliga som Linköping besegrar Frölunda borta!

Linköping är normalt oroligt starka hemma och är ett av seriens bästa hemmalag, inför denna fajt har man dock 3 raka matcher utan seger och det är dags att vända den trenden mot ett normalt ganska bortasvagt Örebro.
LHC brukar alltid spela en offensiv fin hockey hemma och det brukar gå undan, både en och annan puck brukar trilla in och man går "över" i fler matcher hemma än vad man gör borta.
Motsatsen i Örebro som är med i "målgladare" matcher borta än hemma, för stunden har Örebro 4 raka borta med över denna lina, några av dem högre än så.

Örebro normalt inte så starka borta men tror denna match kan passa dem rätt bra, kommer från en fin seger senast samtidigt som LHCs hemmaspel senaste tiden varit ett litet frågetecken, man har liksom inget att förlora känns det som.

Tycker själv det känns som att det kommer gå undan i denna match, båda lag ligger på "säker" mark i tabellen och det är dags för helgmatch med mkt folk i ladan och fin stämning, ännu lite lättare att bjuda upp till fest då.

Linköping saknar Forsling och Vrana som
båda spelar JVM, i övrigt alla tillgängliga.

Senaste matcherna i Linköping ger oss följande rad:
3-0
2-4
5-2

Jag spelar över 4,5 mål till fina 1,81 3/5u

EDITERAD 2014-12-28 08.35:50
Spela på Linköping - Örebro hos Unibet
Spela nu
Ekenbladen - 28 December 2014 - 08:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
stooff - 2014-12-28 10:56

Lägg därtill att idag ska Mr Mike (Mike Helber) avtackas för sina 22 år han tillhört Linköpings organisation som både spelare och klubbdirektör. Det han gjort för LHC i svensk hockey går inte av för hackor, och därmed kommer få ordentliga hyllningar idag i SA. Tror att spelarna kommer taggas igång ännu mer av detta.

Tror med på detta spel. Lycka till

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: