Speltips

Speltips Brisbane Roar - Sydney

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-30 10:00 Spela här

Speltips Brisbane Roar - Sydney
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.40 Speltips: X
2014-12-30 10:00 Brisbane Roar - Sydney X 3.40 master

Brisbane som gjort flera godkända bortamatcher i rad återkommer till sin hemmaarena där dom är sugna på att ta första hemmasegern. Men så lätt blir det inte - även fast man möter ett Sydney som kommer till matchen med fem raka utan seger varav två senaste har lett till både 0-2 och 0-3 i baken på hemmaplan.

Brisbane har gjort det bra resultatmässigt på sistone. Men har fortsatt problem med att övertyga. Äntligen kom det mål framåt senast - men då small det bakåt också. Något man har hållit tätt dessförinnan. Dock tycker jag att deras offensiv fortsatt är lagets största svaghet vilket vi har fått se under hela säsongen.

Samma skadeläge sedan tidigare bortsett från att Stefanutto är tillbaka och att den viktige mittfältaren McKay missar matchen.

Sydney befinner sig i mindre bra period med fem raka utan vinst och två raka förluster. Har spelat ganska bra, men har på sistone tappat sitt spel ju längre matchen har lidit. Var klart bättre mot Wellington i första halvlek, men förlorade sedan med 0-2. Hemma mot Adelaide var det jämnt och 0-0 i halvtid. Förlust 0-3 till slut. Kan ha att göra med trötthet men även den tunna truppen Arnold har till sitt förfogande just nu. En hel del viktiga namn på skadelistan. Spelar dock bra fotboll långa stunder, men tappar i slutet då man tvingas göra en hel del byten och ersättarna är inte tillräckligt bra.
Nu saknar laget viktige Antonis på mitten vilket gör det ännu svårare för tränaren att hantera. Troligtvis kommer Bojic behöva spela igen(nackdel), medan ynglingen Grant tar Antonis plats.

Med förutsättningar till denna match kan jag tyvärr inte skilja åt lagen. Jag ser Sydney som ett bättre lag i grunden och även denna säsong(vilket man bevisat - vann tidigare under säsongen med 0-2 borta mot Brisbane!). Men samtidigt har Brisbane höjt sig en aning medan Sydney drabbas av en hel del skador och usel form för tillfället. Dock finns det fortfarande en hel del bra saker Sydney gör och här kan man möjligtvis få utdelning. Dock är defensiven ett stort frågetecken och fastän Brisbane är ineffektiva tror jag att hemmalaget lyckas göra något eller några mål. Hursomhelst har jag svårt att se Brisbane vinna denna match, dom har inte övertygat på sistone trots bra resultat och nu möter man ett Sydney som VET hur man spelar mot Brisbane(0-2), samtidigt som man har en hel del skador på viktiga spelare och kuggen McKay är med landslaget(stort avbräck). Å andra sidan är Sydney I DETTA NU, inte tillräckligt vassa som man var när man senast slog Brisbane borta. Nu är det flera skador laget drabbas av samtidigt som man måste snygga till formen och nöjer sig här med en poäng.

Mina spel:
Brisbane - Sydney X @ 3.40
3/10 Units

HT/FT 2/X @ 15.00
1/10 Units

Sydney HT @ 3.60
1/10 Units

Sydney MÅL i 1:a halvlek @ 2.25
3/10 Units


Lycka till!!

Mvh Master.

master - 29 December, 2014, 20:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KungBjörn - 2014-12-30 09:07:40

Bra rek, men testar på Sydney idag till fint odds (3,40). Blir nog målsnålt...

topboy - 2014-12-29 23:46:21

Ingen rygg BR vinner komfortabelt
Men bra skrivet!