Speltips

Speltips Swansea - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-17 16:00 Spela här

Speltips Swansea - Chelsea
Land: England Liga: PL
Odds: 1.73 Speltips: Chelsea ö1,5
2015-01-17 16:00 Swansea - Chelsea Chelsea ö1,5 1.73 Polsater

Backar upp en favorit: Chelsea att göra ö1,5 mål mot Swansea spelas.

Chelsea saknar Azpilicueta, i övrigt skadefritt.

Swansea har blivit av med Bony. Saknar även nyttige KI-Sung Yeung på mitten. Onkel Fester (Shelvey) avstängd och Montero tveksam.

Plus för Chelsea.

Swansea utan Bony? Ska bli intressant att se. Dyker kanske in en ersättare också, vem vet?

Chelsea har lite lurig form. Gjorde ingen bra match mot Newcastle men tog ändå en stabil seger i slutändan. Och det är så det är. Har man ett lag med så mycket individuell kvalitet på alla positioner behöver det inte alltid se strålande ut. Förr eller senare exploderar en av stjärnorna och då har du en balja. Underlättar såklart att ha en sån som Costa som verkar göra mål på det mesta i de matcher där det behövs. Chelsea har grejat den här linan i 16/21 matcher.

Swansea? Kapabelt i sina bästa stunder men rätt ojämna. HAr en rätt stabil defensiv, med Ashley Williams i spetsen, och har bara släppt in ö1,5 i 7/21 matcher. Men det är inte varje dag man möter Chelsea heller. Chelsea var som sagt inte superbra mot Newcastle och jag tror det kan ligga en liten reaktion och vänta. Har visserligen Liverpool borta i en knepig ligacuphistoria på tisdag, men det är då det. Och ligacupen är ligacupen. I ligan är man två pinnar föret ett Manchester City som utan Yaya Toure ska ta sig an Arsenal imorgon. Potentiellt poängtapp på lur där. Därmed läge för Mourinho att koppla ett supergrepp om ligatiteln. Det brukar han sällan missa.

Swansea på hemmaplan är dessutom ett lag jag tror kan passa Chelsea. Walesarna rullar boll och vill skapa saker på egen hand, så det blir inte en bussparkering här. Tror Chelseas presspel och snabba omställningar kan fira rätt stora triumfer mot ett bolltrillande hmmalag som i alla lägen vill vara konstruktiva.


0-2.

@nokkan21

Polsater - 17 Januari, 2015, 10:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!