Speltips

Speltips Liverpool - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-20 20:45 Spela här

Speltips Liverpool - Chelsea
Land: England Liga: Capital one cup
Odds: 1.83 Speltips: BLGM ja
2015-01-20 20:45 Liverpool - Chelsea BLGM ja 1.83 Polsater

bet365 livestreamar matchen.

BLGM (båda lagen gör mål) ja spelas i Ligacupmatchen mellan Liverpool och Chelsea.

Ligacupen...ni vet hur det är. Mycket av tiden går åt till att försöka lista ut vilka lag som kommer till spel. För troligtvis roteras det på en del positioner.

Tänkbara elvor enligt engelsk media:

Liverpool:
Mignolet,
Can, Skrtel, Sakho,
Moreno, Markovic, Henderson, Lucas, Coutinho, Sterling,
Borini

Truppen: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Gerrard, Lucas, Moreno, Coutinho, Sterling, Markovic, Ward, Manquillo, Lovren, Enrique, Rossiter, Lallana, Ibe, Borini, Lambert.


Chelsea:
Cech,
Ivanovic, Cahill, Zouma, Luis,
Schurrle, Matic, Mikel, Fabregas, Hazard, Remy

Truppen: Courtois, Cech, Ivanovic, Luis, Cahill, Terry, Zouma, Ake, Fabregas, Matic, Ramires, Oscar, Mikel, Willian, Hazard, Schurrle, Salah, Remy, Costa, Drogba.

Kommentar till elvorna: Chelsea i princip helt skadefritt, så det är väl tänkbart att spelare som Remy, Schürrle och Mikel får spela för att hålla igång. Zouma har fått chansen som mittback när det vankats ligacup tidigare i år.

Liverpool har alltjämt Sturridge out, troligtvis även Balotelli. Återstår att se hur elvorna blir helt enkelt.

En annan sak som är noterar är att båda lagen har klart överkomliga uppgifter på hemmaplan i helgens FA-cup-omgång. Det hade varit lite skillnad om den här semin legat mitt i kommande vecka, då Chelsea möter City på helgen. Men nästa vecka spelas alltså returmötet.

Nåja.

Semifinal. Prestige. Känslor. Ligacupen är fjärdehandsprioriterat av båda dessa, men i en sån här match, under elljusen på Anfield, med tanke på historien lagen har...det blir något det här.

Först var jag lite sugen på målsnålt, men oddsen tilltalar mig inte alls. Därför väljer jag det här spelet i stället, då jag verkligen kan se båda lagen göra mål här. Liverpool har trots allt hemmaplansfördel Även om spelet inte alltid glittrar har laget 6-2-0 på sina åtta senaste, vilket ger självförtroende och något att bygga på. Bör ju såklart få med sig ett bra resultat för att det ska kännas riktigt lovande på Stamford Bridge nästa tisdag.

Defensivt har det sett bättre ut på sistone, men än är jag inte övertygad. Möter trots allt Chelsea här. Även om Mourinho roterar är det inga dåliga spelare som kommer in. Vi talar om ett lag som gjort mål i 31/32 matcher den här säsongen (alla tävlingar). Liverpools försvar har sett darrigt ut en längre period och jag har svårt att se laget hålla undan i 90 minuter mot en så kapabel motståndare.

Mycket talar för att Chelsea roterar som sagt. Samma sak i de bakre leden, inga dåliga gubbar som kommer in, men ändå ett par procents försämring. Om vi utgår från att laget ställer upp som tidigare i år så har det blivit mål i röven mot Bolton, Shrewsbury och Derby. Alla matcher är unika, men vill ändå hävda att det säger något.

Kan säkert bli en rätt tajt match inledningsvis, men vi ska inte glömma att det kommer finnas en del individuell kvalitet hos båda lagen. Innebär att mål kan komma från ingenstans. Visst kan det finnas en risk med att Mourinho skickar ut en defensiv elva med enda ambition att komma ifrån Anfield med 0-0 för att serva hem det i returmötet. Men känns som att Liverpool måste fram vilket gör att det kan uppstå fina kontringslägen. Jag var inne på det i min rek på Chelsea i matchen mot Swansea: laget är brutalt bra när de kan sätta in hög press mot ett lag som ibland kan vara lite överambitiöst i sin konstruktivitet. Mycket riktigt straffades Swansea något enormt för sina bolltapp på egen planhalva. Finns en viss risk att vi kan få se något liknande på Anfield, även om Pool är skickligare än Swansea.

@nokkan21


Polsater - 19 Januari, 2015, 23:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
SlingKING - 2015-01-20 14:26:28

Tvivlar hårt på att chelsea roterar så mycket idag när dem har bradford i fa-cupen hemma i helgen! Bästa laget spelar med risk för Mikel in istället för oscar!