Min första rek satt som en smäck även om Elfenbenskusten bara vann med 1-0 kunde blivit betydligt mer.

Nu till semifinalerna i Australian open. Med tanke på att det inte gått så överdrivet bra för Rekatochklart rekarna i aussie open så tänkte jag ge mina tips på de sista matcherna.

Thompa Berdych vs Andy Murray: Detta är en kanonmatch mellan två formtoppade spelare. Båda spelarna imponerade stort i sina kvartsfinaler. Jag tror faktist att det finns goda möjligheter för Berdych att kunna slå om serven stämmer för berdych och jag tror även att berdych kommer kunna pressa murray i hans servgames då murrays andra serve är väldigt svag.

Makarova vs Sharapova: Har svårt att se att sharapova kommer att torska denna match efter sharapovas galna vändning mot Panova i andra omgången där hon räddade matchbollar så har hon spelat otrolig fin tennis och lär vinna mot makarova ganska enkelt!

Rojer/Tecau vs Bolleli/Fognini: semifinal även i herrdubbeln! Kan inte sluta på något annat sätt än att rojer/tecau plockar hem detta. Dem är ett otroligt stabilt dubbelpar medan Bolleli/Fognini känns som två lallare

Mitt tips: +1,5 set hcp Berdych 1,93, Sharapova vinst 1,23 och Rojer/Tecau vinst 1,64
Total odds: 3,89

Ett roligt tennispel helt enkelt!

This is the stats tab
This is the post tip