1-1 i går för min del. Memphis vann bara med en poäng, så -2.0 blev en miss med liten marginal. Men Zach Randolph gjorde 19 poäng, och där hade jag ju över 18,5, så jag ska väl inte klaga på små marginaler trots allt.

Min statistik: 126-89-1 (+60 units)
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Jag har tre spel klara inför nattens matcher. Jag börjar med under 190 poäng i matchen mellan New York och Boston Celtics.

Boston, som alltså gästar New York i natt, var ett Snabbare och kanske lite mer skottvilligare lag tidigare under säsongen. Då slutade deras matcher ofta över. Men efter att ledningen skickat iväg ett par av de viktigaste spelarna så har anfallsspelet blivit desto kantigare. Nu spelar de inte lika snabbt och fartfyllt längre. De har nu spelat fyra raka matcher utan att lyckas göra 100 poäng. Senast hemma mot Miami lyckades de bara göra 75 poäng. De har tappat som offensivt lag och gör inte lika mycket poäng som tidigare.

Under är 6-2 i Bostons åtta senaste matcher.
Under är 11-4 i Bostons 15 senaste bortamatcher.
Under är 5-0 i Bostons fem senaste matcher mot ett lag med förlust-record.

New York är ett av ligans stora ”under-lag”. 69,6 procent av New Yorks alla hemmamatcher har slutat under totalt. De spelade senaste i söndags, då slog de Lakers med 92-80.

Under är 4-0 i New Yorks fyra senaste matcher.
Under är 4-1 i New Yorks fem senaste matcher mot lag från East.
Under är 14-4 i New Yorks 18 senaste hemmamatcher.

Matcherna mellan New York och Boston brukar dessutom sluta just under. Under är nämligen 11-3 i de 14 senaste mötena, och 5-1 i de sex senaste matcherna i New York.

Jag kan inte se något som talar för en oväntat snabb och fartfylld match här. Båda lagen lär landa kring 90 poäng. Jag trodde att linan skulle ligga lite lägre här, så under 190 känns som ett bra spel.

Jag spelar alltså under 190 poäng i Boston@New York till oddset 1.91 på Betsafe .
Units: 3/5.

-------

Jag spelar också New York ML till oddset 1.90 på Betsafe .
Units: 2,5/5.

Här är New York knappa favoriter enligt spelbolagen. Det är rimligt med tanke på att deras form är god, medan Boston har sett sämre ut den senaste tiden. Betsafe har ofta generösa odds på ML-spelen. Så även denna gång. Om ni spelar på bet365 finns New York -1.0 till 1.90. Också det ett bra spel.

--------

Jag spelar också Golden State -9.0 (borta mot Sacramento) till oddset 1.91 på Betsafe .
Units: 3/5.

Sacramento täcker linan i 37 procent av hemmamatcherna, medan GSW är 12-9 ATS på bortaplan. Jag förväntar mig att Golden State springer ifrån Sacramento tidigt här. GSW har viktigare matcher senare i veckan, men de brukar ändå spela sin startspelare länge i matcher. De ska vinna med +10 poäng här.

This is the stats tab
This is the post tip