Speltips

Speltips Dallas@Sacramento

Sport: Basket Spelstopp: 2015-02-06 04:00 Spela här

Speltips Dallas@Sacramento
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: DAL -2
2015-02-06 04:00 Dallas@Sacramento DAL -2 1.90 NBA

Usel dag för min del i går. Men jag tar nya tag. NBA-säsongen är lång.
Min statistik: 127-95-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

I dag spelar jag Dallas -2.0 (borta mot Sacramento) till oddset 1.90 på bet365 .

Dallas har varit lite upp och ner den senaste tiden. Efter en sämre period med fyra raka förluster lyfte de dig i slutet av förra veckan. De vann i fredags borta mot Miami, i lördags borta mot Orlando och i måndags hemma mot Minnesota. I går blev det dock förlust borta mot Golden State med 128-114. Dallas öppnade matchen riktigt bra och ledde ett tag med 22 poäng. Men Stephen Curry tog sedan över och låg bakom vändningen med bland annat 51 poäng. Att förlora borta mot Golden State är egentligen inget att skämmas för. Det är inte många lag som kommer därifrån utan en storförlust.

Det är alltså match två i en back-to-back för Dallas. På bortaplan dessutom. Det är därför deras favoritskap mot svagare Sacramento är ganska litet. Men jag ser Sacramento som så pass svaga att Dallas ska vinna det här trots att de spelade så sent som i går. Jag tror till och med att sättet de förlorade på kan lyfta dem i dag. Hamnar de i en tidig ledning i natt så lär de vara noga med att inte slappna av och tappa matchen, som de gjorde igår.

Sacramento, som förlorade mot Golden State i tisdags, har bara vunnit en av sina tio senaste matcher. De har tre segrar på sina tio senaste på hemmaplan. Det är inget starkt hemmalag. De har varit väldigt opålitliga under säsongen. Som underdog på hemmaplan är de 5-6 ATS.

Dallas har varit bra som favoriter på bortaplan. De är 11-5 ATS i den situationen. Inget annat lag har vunnit lika många bortamatcher som Dallas den här säsongen.

Dallas har bara täckt sin lina i tre av de tio senaste game 2 i en back-to-back. Men jag tror verkligen inte på Sacramento här. De har inte sett bra ut den senaste tiden. De spelar riktigt dåligt försvarsspel, vilket jag tror kommer att straffa sig mot Dallas, som är ett av de bättre offensiva lagen i ligan. Sacramento har dessutom haft stora problem med produktionen från bänkspelarna.

Spelar alltså: Dallas -2.0 till oddset 1.90 på bet365 .
Units: 3/5.

NBA - 05 Februari, 2015, 16:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!