Speltips

Speltips Newcastle Jets - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-06 09:30 Spela här

Speltips Newcastle Jets - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.05 Speltips: Brisbane -1.0
2015-02-06 09:30 Newcastle Jets - Brisbane Roar Brisbane -1.0 2.05 master

MAXSPEL.
-1.0 på Brisbane till dryga två gånger degen spelas med maxinsats. Pengarna tillbaka vid uddamålsseger för bortalaget.

Det är rena rama kaoset i Newcastle Jets. Laget har gått uruselt under hela säsongen och sämre kunde det inte ha gått när laget kom tillbaka från uppehållet - 7-0 förlust mot Adelaide. Och besvikna spelare har flytt från laget. Nu snackar vi om lagets nyckelspelare... mittbackarna Jaliens och Madaschi, offensiva hot i Neumann, Griffiths och Carney. Lättare gör det inte när duktige Virgili är skadad.
Snabba värvningar har gjorts, och det är ingen värvning som direkt sticker ut. Bland annat backen Mullen som inte ens platsade i WSW.

Med andra ord kaosartat i Newcastle Jets och det gör inte saken lättare att göra bra ifrån sig när ett lag som vunnit tillbaka självförtroendet gästar.

Brisbane har också gått trögt under säsongen, men det ser ut som bitar faller på plats allt eftersom. Laget har bara tre förluster på senaste tio matcher, och kommer till denna match med en seger i ryggen, då Wellington besegrades förra helgen med siffrorna 3-2. Brisbane såg hetare ut än på mycket länge och vann ganska rättvist till slut efter en målrik andra halvlek.

Laget har gjort smarta och bra värvningar, tyvärr är Andreja och Luke deVere ännu inte spelklara. De blir dom extra heta!!!
Men ytterbacken Polenz är en klar förstärkning. Jade North är tillbaka från avstängning och nu har laget en urstark defensiv som blir svår att komma förbi för samtliga lag. Och med tanke på hur bra Brisbane är på att rulla boll, lär inte Jets få särskilt många chanser i detta möte - precis som senast då lagen ställdes mot varandra.
Då gick Brisbane igenom en tung period, men trots det hade Jets inte så mycket att säga till om och Brisbane segrade med 0-4(!) och var flera nummer större. Jets spelstil passar inte mot Brisbane! Nu kan det bli ännu värre när Brisbane ser klart starkare ut och med självförtroendet på topp.

Brisbane har faktiskt gjort imponerande insatser på bortaplan där just 0-4-segern över Jets sticker ut mest. Och det blir ingen större överraskning om det blir något liknande resultat denna gång.

Allting talar för Brisbane och när vi får -1.0 till dryga två gånger degen så blir det ett bra läge för MAXSPEL.

Lycka till vid rygg!

Mvh Master.

master - 05 Februari, 2015, 17:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
emilianoek - 2015-02-06 09:35:12

Varför har brisbane stigit så?

R.Baggio - 2015-02-06 08:01:35

Master vart är ditt Europa-spread? Har du tagit bort de? Säg inte du gulat igen hah

jessanli - 2015-02-05 23:19:49

Sugen på:

Bortlaget vinner utan att släppa in ett mål @2,55