Speltips

Speltips Lazio-Genoa

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-09 20:45 Spela här

Speltips Lazio-Genoa
Land: Italien Liga: Seria A
Odds: 1.70 Speltips: Lazio ö1.5
2015-02-09 20:45 Lazio-Genoa Lazio ö1.5 1.70 RalleArvid

West Ham gjorde en fin insats som imponerade både på mig och alla andra sett till förutsättningarna. Visst, United hade chanser att göra fler mål men slutresultatet absolut inte orättvist.

Den nya veckan startar jag med att testa ett nytt lagmålspel. Lazio är revanschsugna efter missräkningen senast mot Cesena och får inte riskera att sladda efter täten för mycket i ligan. Man ligger just nu på 6:e plats med en match mindre spelad men seger idag och man klättrar över både Samp och Fiorentina upp på fjärde plats.

Lazios offensiva produktion på hemmaplan har varit oerhört imponerande på sistone. Förutom att man blivit nollade mot Juve och Napoli har man följande rad med sig i ryggen från hemmaspelet på senaste tiden.

3-1
3-0
3-0
3-0
4-2
2-1
3-1
.
Imponerande segrar vissa av dem, planenliga segrar som bara städats av andra gånger. Vad som är genomgående röda tråden går dock inte att ta miste på, man har gjort ett extremt mycket mål och varit oerhört pålitliga offensivt på hemmaplan.

Genoa har nu fyra raka bortamatcher med förlust som de tar med sig in i denna matchen. I samtliga av dessa har man dessutom släppt in två mål eller fler. Visst, Napoli och Inter borta är inga lättamatcher men Lazio borta är helt klart en moptståndare i paritet och dessutom släppte Genoa även in mål och förlorade även mot Torino och Empoli (i cupen).

Skadeläget i Lazio är bättre än på länge med fem spelare tillbaka varav ett par åtminstone får räknas som nyckelspelare. Förmodligen går Felipe Anderson och De Vrijs in rakt i startelvan. Även Cataldi, Biglia och Radu är tillbaka.

Hos gästerna är de mest tunga avbräcken Burdisso och Antonini.

Jag vet att detta är en match med riktigt uppeldad och stekhet historik och vi kommer långt ifrån se något vänskapligt lunkande från någon sida ikväll. Högt tempo, mängder med målchanser, och så då Lazio som gör minst två mål. Oddsen för seger anser jag vara lite för lågt, särskilt sett till hur det sett ut i motsvarande möten senaste säsongerna. Däremot pekar allt mot att Lazios offensiv fortsätter fungera. Vi får se hur långt det räcker.

Lazio över 1.5 mål spelas till 1.70x

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 09 Februari, 2015, 11:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!