Speltips

Speltips Man United - Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-11 20:45 Spela här

Speltips Man United - Burnley
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.90 Speltips: Man United vinna mot 0
2015-02-11 20:45 Man United - Burnley Man United vinna mot 0 1.90 Polsater

Man United vinna & hålla nollan blir onsdagens Premier League-spel.

Hade varit helt otänkbart för mig att backa upp United på det här viset i början av säsongen, men nu känns de stabilare bakåt. Bra skadeläge. Endast Luke Shaw (avstängd) och Michael Carrick (skadad) saknas. Tänkbart lag:

De Gea
Valencia, Jones, Smalling, Rojo,
Januzaj, Blind, Rooney
Di Maria
Rvp, Falcao

Burnley har mittfältaren Dean Marney (20/0) borta resten av säsongen. I övrigt inga direkta avbräck.

Heaton
Trippler, Keane, Shackell, Mee
Kightley, Arfield, Jones, Boyd
Barnes
Ings

Burnley har gått mållösa i 9 matcher, varav 6 på bortaplan.
United har hållit nollan i 7 matcher, varav 4 på hemmaplan.

Alla minns säkert kaoset United hade inledningsvis den här säsongen. Visserligen var det helt klart överdrivet (mycket utgick från 5-3-förlusten mot Leicester), men helt klart var defensiven inte på plats. Allt eftersom skadesituationen förbättrats har dock United förbättrat sig undan för undan. Även om offensiven långt ifrån glimrar så finns det en annan stabilitet. Hemma är man dessutom betydligt bättre än borta:

2. Manchester Utd 12 9 1 2 25:9 28

är Uniteds hemmafacit. Bättre än City, bättre än Arsenal. Formen är det inga större fel på heller - 9-4-1 på de 14 senaste matcherna i alla tävlingar. Gjorde visserligen en svag insats borta mot West Ham, men kom ihåg att West Ham slagit City hemma, pressat Arsenal och vunnit mot Liverpool. En poäng på Upton Park är okej. Nu gjorde Man United en dålig match, trots det fick man med sig en sen kvittering, vilket säkert fyller på med positiv energi inför den här drabbningen. På hemmaplan har man hållit nollan mot QPR, Palace och Hull - vilket är lag i nivå med Burnley. Visserligen är det många andra lag som lyckats peta in en balja på Old Trafford, men håller United bara koncentrationen här bör man ha stor chans att hålla nollan. Tycker defensiven i rent spel såg bra ut mot West Ham, det var mest på fasta situationer (hade 9 hörnor och lyfte in i stort sett alla frisparkar i straffområdet) som londonlaget skapade sina lägen. Burnley bör med all rimlighet få färre sådana situationer.

Som sista utpost för det United ändå släpper igenom finns också David de Gea, en av världens allra främsta bollstoppare enligt mig (och många andra för den delen).

Kan United göra ett mål själva då? Burnley har hållit nollan i endast en bortamatch, medan United gått mållösa i endast en hemmamatch - vilket är starka papper. Trots att man verkar envisas med att ge Januzaj chansen borde väl van Persie, Rooney , di Mária eller någon annan toffla in en boll. Visst, Januzaj har väl någon form av talang, men jag tycker han känns totalt iskall just nu i alla fall.

Burnley offensivt sett? Tagit dubbelt så många poäng hemma som borta, vilket säger en del. Ett av ligans sämsta bortalag. Har en del småsköna spelare och har gjort en del mål på slutet, men rätt ofta ser man uddlösa ut när man spelar borta. Spelet räcker inte till för att skapa tillräckligt bra situationer som kan omvandlas till lägen. Burnley snittar näst minst bollinnehav i ligan, på bortaplan är siffran 42,2 %. Det är ju inte så att laget har briljanta omställningsspelare heller.

Jag litar på att United svarar upp på West Ham-insatsen med en bättre insats här. Hemma på Old Trafford har man trots allt 9-1-1 efter premiärförlusten mot Swansea. Passande motstånd här. Även om Burnley sprattlat till ibland på slutet så känns det ju som ett Championship-lag sett till vad som finns att tillgå i truppen. Kan kanske rädda kontraktet ändå, men det är i så fall på hemmaplan man ska göra det.

Man United är en pinne efter Southampton i ligan, samtidigt som Spurs och Arsenal jagar bakifrån. Kort sagt: endast tre poäng gäller här - en match alldeles för viktig för att slarvas bort.

1/2/3/4-0 för mig.

@nokkan21

Polsater - 10 Februari, 2015, 15:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ryggen - 2015-02-11 19:13:54

Får 1.85 på Burnley att inte göra mål på Betsson . Då får man med 0-0 också :)