Speltips

Speltips Sydney - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-14 09:30 Spela här

Speltips Sydney - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.20 Speltips: Mel. Victory Ö 1.5
2015-02-14 09:30 Sydney - Melbourne Victory Mel. Victory Ö 1.5 2.20 master

Melbourne Victory gästar Sydney som värvat friskt under uppehållet. Det blir en öppen match som troligtvis slutar i bortaseger, möjligtvis en pinne vardera.

Sydney har gjort det bra efter uppehållet, rätt så väntat ändå. Det har blivit två starka bortasegrar i rad. 1-5 mot CCM och 1-3 mot Perth Glory. Oerhört starkt! Men nu är det så att man drog på sig två utvisningar senast och är utan backarna Petkovic och Faty till denna svåra match. Det är två tunga avbräck. Nu lär det troligtvis bli så att ynglingarna Gersbach och Calver får agera ytterbackar(gjort det ganska bra, men fortfarande oerfarna). Jurman och Ryall lär bilda mittlåset, har gjort väldigt få matcher tillsammans. Så detta Sydney kommer sättas på stora prov mot Victorys offensiv, som är i särklass, ligans bästa.

Sydney måste gå framåt här, man vill helst hålla tätt, men det kommer inte gå. Det är inte optimalt. Fansen vill se laget vinna. Det kommer tyvärr leda i några baklängesmål, för defensiven håller inte. Och jag är heller inte imponerad av hemmaspelet laget visat upp. Man känns klart bättre på bortaplan.

Victory går som tåget. Har gjort sex mål på två matcher efter uppehållet, tre mål i båda matcherna. Och då har man mött serieledaren Perth Glory(bortaplan) och tufft derby mot City där man visade styrka och vann med klara 3-0! Sydney är ett bra lag, men inte bättre än varken Glory eller City. Speciellt inte med tunga avbräck i backlinjen.

Victory återfår Milligan vilket gör laget ännu mer stabilt och starkt. Inga skadebekymmer bortsett från långtidsskadade Delpierre. Och laget blir allt mer överlägset i denna upplaga av A-League, när man har en skadefri trupp till sitt förfogande.

Jag tror starkt på att Victory kommer att straffa Sydney ordentligt här och ser inte det som några problem att göra två mål på en osäker defensiv.

Mitt spel: Melbourne Victory Över 1.5 mål @ 2.20

Chansspel: Melbourne Victory att vinna båda halvlekarna @ 8.00
Målskytt: Khalfallah @ 6.50

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

master - 13 Februari, 2015, 21:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!