Thanasi Kokkinakis har spelat väldigt bra på sistone och fortsätter han som han gjort kommer han fortsätta klättra på rankingen. Han servar bra, och har bra grundslag med både med forehand och backhand.

Nu ställs han dock emot servemaskinen Ivo Karlovic och jag tror inte att unga Kokkinakis har psyket att besegra den 211cm långa kroaten.
Ivo Karlovic har servat ruskigt bra detta år och det är inte många som lyckats hota honom i hans servegame. Igår spelade han emot Dustin Brown där han vann utan att ha någon breakboll emot sig. Kokkinakis har ännu inte mött denna typ av spelare som Karlovic,Isner,Raonic. Visst har han mött Samuel Groth men Groth servar inte lika bra som dessa tre.

Med tanke på Kokkinakis unga ålder och Karlovic oerhört svårbrutna serve tror jag inte Kokkinakis kommer orka hålla koncentrationen uppe hela matchen för att kunna besegra Karlovic i denna match.

1.60 här på Karlovic som Pinnacle erbjuder anser jag är en aning högt på Kroaten och borde synas. Tar detta med 6/10 units. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-02-18 16.57:26

EDITERAD 2015-02-18 23.20:50

This is the stats tab
This is the post tip