Speltips

Speltips Brisbane Roar - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-20 10:00 Spela här

Speltips Brisbane Roar - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.60 Speltips: 2
2015-02-20 10:00 Brisbane Roar - Melbourne Victory 2 2.60 master

Ny omgång! Melbourne Victory gästar Brisbane, där det är ett oerhört intressant möte som väntar. Två lag med bra form drabbar samman. Hemmalaget Brisbane med tre raka segrar och Victory med fyra raka utan förlust.

Brisbane har tre raka segrar och är lite på gång med lite nyförvärv. Men det har trots allt inte sett så bra ut. 3-2 segern över Wellington var ganska bra flyt då avgörande målet kom i 90:e. Likaså borta mot Jets, där man dessutom var det sämre laget. Senast mot CCM fick man ett bra odds på Brisbane som jag högg på, och dom lyckades vinna med 0-2. Dock gjordes båda mål på straff, vilket inte säger mig så mycket. Och de har ändå mött två av ligans sämsta lag senaste två matcher. Nu väntar ett klart tuffare test i form av Melbourne Victory.

Solorzano som har glänst framåt för Brisbane saknas på grund av skada. Henrique är dock tillbaka och det återstår att se om han får 90 minuter.

Melbourne Victory har en seger och två oavgjorda sedan uppehållet. Samtliga spelare är tillbaka och tillgängliga, förutom Delpierre som missat några månader nu.
Victorys två senaste bortamatcher har resulterat i kryss och resultatet 3-3. Då har man mött ligaettan Glory och ett pånyttfött Sydney. Brisbane är inte i närheten av dessa lag. Och det ska tilläggas att Victory tappade sin ledning mot dessa lag i slutskedet av matchen i båda möten.
I derbyt mot City vann man stabilt med 3-0, vilket säger en hel del om detta lag.

Nu är det så att jag tror att Brisbanes spelstil passar Victory utmärkt. Brisbane försöker helst rulla boll och klarar inte av hög press. Victorys press är extremt bra, samtidigt som man vissa stunder kan luta sig tillbaka för att få upp Brisbane i banan för att på sätt vinna tillbaka bollen och kontra sönder hemmalaget.

Vi snackar alltså om ligans bästa offensiv, med Berisha i spetsen. Som är tillbaka på sin gamla hemmaarena och säkerligen är oerhört taggad. Vi får dock inte glömma Barbarouses, Khalfallah och Finkler som samtliga är stekheta för tillfället.

Brisbane har inte mycket att komma i offensiv väg, det har sett riktigt tunt ut, och bortsett från billiga straffar som man har fått, har man inte lyckats skapa särskilt mycket - och då har man mött betydligt sämre lag än Victory.
Solorzano som har varit stekhet är alltså borta från spel. Skyttekungen Henrique är dock tillbaka, men frågan är i vilket skick han är, och om han ens får mycket speltid.

Nu till den största faktorn. Vi får 2,60 på Melbourne Victory mot ett mediokert lag. Alltså, det är ett överodds som heter duga!!! Visst, Brisbane kan få med sig ett kryss på ett turligt sätt, men att oddset ska vara så här högt på Victory accepterar jag inte!

Mitt spel:
Melbourne Victory @ 2,60 bet365

Övriga spel:
Målskytt: Ben Khalfallah @ 6,00
Victory vinna båda halvlekar @ 9,00

Lycka till vid rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

master - 19 Februari, 2015, 23:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Cash-Is-King - 2015-02-20 01:41:53

Men hallå den är ju uppskjuten 😏

scirocco - 2015-02-20 01:01:49

Gillar dina analyser, låt oss hoppas att du har rätt imorrnbitti, jag ryggar! Keep up the good work.