Speltips

Speltips Reading-Brighton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-10 21:00 Spela här

Speltips Reading-Brighton
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,75 Speltips: Reading
2015-03-10 21:00 Reading-Brighton Reading 2,75 JesperJohn

Min första rek finns inte i en CL match utan vänder mitt speltips till Englands andra liga Championship. Där vi hittar ett hett o jämt möte mellan Reading och Brighton. Två lag som har hållit ihop denna säsong och slutade med en poäng skillnad förr året.

Om vi kollar hur lagens säsong har varit så är det nog inte något klubben presenterar som ett succéår mer passande är nog fiasko.

Vi börjar med Reading som slutade på 7:e plats förra säsongen o ligger nu på 18:onde. Ett Reading som för två år sen var i Premier Leauge. Den sista delen av säsongen nu är otroligt viktigt för Reading om de vill tappa deras status helt. 11 matcher kvar som går att göra mycket på. troligtvis inte med om nån kvalmatch att göra men självförtroendet om att de är ett topp lag i Championship kan och behövs vinnas.

Brighton är ett lag med skräck när de reser iväg från sin kära hemmaort. Med 16 poäng av 40 på bortaplan där 6 av de poängen är vinster är dem delad fjärde sist på bortastatistik. Med en säsong som snart är slut och inte mycket att kämpa vidare för lär inte självförtroendet bli något bättre.

En jämn match lär det bli men där jag inte ser det att sluta på något annat sätt än Reading seger.

JesperJohn - 10 Mars, 2015, 20:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!