Speltips

Speltips Man Utd-Spurs

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-15 17:00 Spela här

Speltips Man Utd-Spurs
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.67 Speltips: BLGM
2015-03-15 17:00 Man Utd-Spurs BLGM 1.67 RalleArvid

X2 I Hull var aldrig några problem. 1.74 var ett tacksamt odds för det. Trots 10 man var Leicester aldrig nära att spräcka nollan och i övrigt var det en fantastisk lördag där det mesta för egen del gick in. Därför är det med gott självförtroende och rak rygg jag tar ett tag om den sena Premier League-matchen under söndagen.

Uniteds försvar har ju stötts och blötts alldeles för många gånger nu så se nästa blankrad härnedan som en fem paragrafers lång harang om att United inte har något försvar överhuvudtaget. Eller iaf inte någon fundamental försvarsinriktning som fått fäste i gruppen och de spelare man har att snöra på fotbollsskorna.

Tottenham har visat vid ett par tillfällen den här säsongen att man inte är så mycket Tottenham som man tidigare varit. Visst, man har fortfarande, på gott och ont, tendenserna kvar från att vara ett Harry Redknapp-Spurs men man har nu med en viss argentinare bakom spakarna en tydligare och mer strukturerad försvars- och för den delen anfallsstrategi som gör att jag tycker att man alltid är att räkna med, oavsett om man spelar hemma mot Burnley eller åker till Emirates eller som nu, till Old Trafford.

Spurs har nu på bortaplan bara gått nollade av banan vid ett tillfälle på de nio senaste inhemska matcherna (det var dessutom i en speciell match där man blev eliminerade av Chelsea i ligacupfinalen på Wembley). Förutom mot Chelsea har man faktiskt inte misslyckats med att göra mål en enda gång under hela säsongen på bortaplan och varför skulle man göra det nu när man kommer fräscha från två raka segrar med fem mål gjorda då man ska möta ett Manchester United som bara hållit nollan två gånger på de sju senaste, eller kanske egentligen bara en gång då en hållen nolla mot Sunderland knappast är att betrakta som något annat än en internmatch eller ett uppvärmningsspel så som laget uppträder för tillfället.

Förutom 0-0 senast på White Hart Lane har ju dessa matcher en trevlig historia av twists and turns och målrika och färgsprakande uppgörelser.

Att båda lagen kommer lyckas att göra mål nu på Old Trafford ser jag som en självklarhet. Att bli bjuden 1.67 för det gör mig nöjd, för att inte säga rent av lycklig.

I United saknas van Persien och Di Maria som kan ha negativ inverkan på målgörandet men jag ser det inte som jättenegativt. Rooney är i form och kanske kan Mata tänkas få chansen få start, något som i sig självt är en garanti för geniala passningar som resulterar i öppna målchanser. I Spurs finns inga skador alls att ta hänsyn till.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 14 Mars, 2015, 19:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!