NHL rek 134

Dallas besegrade igår Washington Capitals med 4-2 och därmed hittade Ö 5.5 mål till fina 1.961 hem igår och formen hos RekatochKlart.

Colorado Avalanche - Calgary Flames

Goalies: Varlamov (confirmed) vs Ramo (confirmed)

Calgary spelar i natt igen och ger ut mot Denver där man besöker Colorado i natt för en bortamatch innan en 5 raka hemmamatcher väntar för slutspelsjagande Flames.

Colorado är till stort sätt borträknande från slutspel men formen för laget från Denver har varit på topp. Laget har vunnit de 4/5 senaste matcherna man spelat och senast besegrade man NJ Devils med 2-1 efter SO. En match där Iginla gav hemmalaget ledningen i andra perioden. A.Greene kvitter 14:12 in i andra perioden och det blev även det sista målet efter 60 min spel. Efter en mållös overtime blev O.Reilly och Iginla matchvinnare då båda satte sina straffar och därmed var Avs fjärde vinst på fem matchen ett faktum.

Calgary har verkligen imponerat och laget visar en sådan en fantastisk kämpavilja och ”skalle” då laget aldrig ger upp och det ger även resultat. Även fast vändningen mot Ottawa inte fullbordades var upphämtningen från 0-4 till 4-4 i tredje perioden en indikator på att Flames kommer vara med hela vägen in i slutet om kampen till slutspel. Laget spelade så sent som igår när man krossade svaga Toronto Maple Leafs med hela 6-3. Detta efter att Flames en galen första perioden som slutade 4-1 till hemmalaget där Flames bland annat gjorde två mål shorthanded.

Historia

Flames har vunnit de 4/10 senaste mötena lagen emellan, men jag ser Flames som ett bättre lag i år och med en slutspelsjakt i rygger ser jag goda möjligheter för Flames i natt trots B2B. Lagen har möts en gång i år där Flames vann med 4-3 efter overtime.

2014-12-05 02:05 Calgary Flames - Colorado Avalanche 4-3 sd
2014-01-07 02:05 Colorado Avalanche - Calgary Flames 3-4
2013-12-07 02:05 Calgary Flames - Colorado Avalanche 2-3
2013-11-09 02:05 Colorado Avalanche - Calgary Flames 4-2
2013-04-09 02:00 Colorado Avalanche - Calgary Flames 1-3
2013-03-28 02:00 Calgary Flames - Colorado Avalanche 4-3
2013-03-01 02:00 Colorado Avalanche - Calgary Flames 5-4
2013-02-01 02:00 Calgary Flames - Colorado Avalanche 3-6