Speltips

Speltips QPR-Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-22 17:00 Spela här

Speltips QPR-Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.77 Speltips: BLGM
2015-03-22 17:00 QPR-Everton BLGM 1.77 RalleArvid

Hej hej hallå. Fantastisk match på Upton Park som vi alla förväntade oss. Desto mer underhållande tror jag det kommer bli i motsatt ände av huvudstaden under helgens avslutning.

QPR - Everton i den sena söndagsmatchen och jag har hittat en favorit i repris som jag tror stenhårt på.

QPR har öppna dammluckor som vi alla känner till men hemma är det tämligen pålitliga vad gäller målskytte.

Everton har bedrövlig form och har dessutom satsat allt på Europa League där de nu också åkte ur. Slitna spelare, det vanliga hänsynstagandet till baksmällan från Europa (dessutom sen torsdagsmatch och jävligt lång resa) och den vanliga förutsägelsen om att det främst är defensiven och fokuset där som kommer bli lidande.

I de fyra senaste matcherna QPR varit inblandade i har båda lagen gjort mål. Jag skrev tidigare att man är pålitliga med målskyttet på hemmaplan. Så har inte fallet riktigt varit senaste matcherna men jag väljer givetvis att bortse från matcher mot Tottenham, Arsenal, Saints och Man United. Alla lag är klasserna bättre än årets Everton och framförallt - alla lag har varit i strålande mycket bättre form än vad Everton är när de nu kommer på besök.

Everton har lite svårare med målskyttet för tillfället men det lag som inte lyckas göra mål på QPR har så pass grava anfallsproblem och så pass stor avsaknad av kvalité att jag direkt skulle börja oroa mig för om laget spelar i Premier League nästa säsong. Och jag är 100% säker på att Everton kommer spela Premier League nästa säsong.

För gästerna saknas Oviedo, Hibbert, Barry och Pienaar. Inget där som talar emot tipset att båda lagen kommer göra mål. Liknande situation är det även i hemmalaget där det är skador på de defensiva ordinarie spelarna men inte någon offensiv kraft som står ut saknas.

Senaste två mötena på Lofts lagen emellan har slutat 1–1. Något liknande denna gång? Kryss? Jag är iaf övertygad om att båda lagen hittar nätet. Charlie Austin gör något? Robert Green tappar in något?

Oddset 1.77 spelas med stort självförtroende.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 21 Mars, 2015, 19:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!