Belgien tar emot Cypern på hemmaplan i EM-kvalet och det är en match dom bara SKA och MÅSTE vinna efter att dom har underpresterat under hela EM-kvalet. Sett till spelarmaterialet man faktist har så ska det egentligen inte vara några problem att vinna gruppen med stora marginal, men vi alla vet att fotboll inte alltid är så enkelt.

Gruppen just nu:
1 Wales 5 3 2 0 5 2 3 pts 11
2 Israel 4 3 0 1 9 3 6 pts 9
3 Cypern 4 2 0 2 9 5 4 pts 6
4 Belgien 3 1 2 0 7 1 6 pts 5
5 Bosnia-Herzegovina 4 0 2 2 2 6 -4 pts 2
6 Andorra 4 0 0 4 2 1 7 -15 pts 0

Belgien ligger på en 4:e plats och anledningen till det är att man har haft problem med att göra mål, spelet har inte riktigt klaffat och man har inte fått igång sina målskyttar i Christian Benteke, Romelu Lukaku (som lämna truppen pga skada) och självklart Eden Hazard, tillskillnad från Cypern som faktist har imponerat väldigt mycket under det här kvalet och lyckats göra mål i varje match dom har spelat tillskillnad från andra. Jag är rätt så säker på att det kommer bli en tuff match och inte så enkel som det står på pappret.
Viktigt att poängtera är att belgien har mindre matcher spelade och kommer ha möjlighet att klättre uppåt i tabellen så länge man gör det rätt och vinner.

Belgien har flera tongivande spelare tillgängliga som exempelvis Vincent Kompany, Kevin De Bruyne, Moussa Dembele, Marouane Fellaini, Christian Benteke och Eden Hazard. Cypern har egentligen inte en enda spelare som kommer upp i dom här grabbarnas nivå så allt annat än vinst är en skam.

Mitt speltips:
Att Belgien vinner matchen och att båda lagen gör mål i matchen till det generösa oddset 3.50 på bet365 .

Vad tror ni?
Lycka till om ni väljer att rygga!

/Simon Dibo

This is the stats tab
This is the post tip