Vilken fantastisk tennis Isner stod för igår och han besegrade japanen Kei Nishikori till fina 3.25.

Nu ställs han emot världsettan Djokovic och spelar Isner som han gjort under turneringen kommer serben få det väldigt tufft. Som vi vet vid det här laget har Djokovic det oerhört svårt emot spelare med denna enorma serve. Han blir frustrerad och tappar koncentrationen. Isner har dessutom hemmaplan och Djokovic brukar inte gilla när han får publiken emot sig. Jag rekade överspelet förra veckan då dessa herrar spelade i Indian Wells då var linan på 22,5 games och Djokovic vann 6:4 7:6.

De har spelat mot varandra åtta gånger tidigare och 6 av dessa matcher har slutat över 23 games. En har slutat under 23 och senast slutade det på 23 exakt games.

Isner har spelat ruskigt bra under hela turneringen och han har ännu inte blivit bruten. Fortsätter han serva lika bra som han gjort turneringen igenom och bjuder på ett aggressivt baslinjespel som gårdagen emot Nishikori kan Isner gå vinnande ur matchen.


Jag kommer att spela Över 23 games hos Betsafe till 1.72. Skulle det sluta på exakt 23 games blir det pengarna tillbaks. Tar detta med 6/10 units. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip