Speltips New York Rangers - Ottawa Senators

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-04-10 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 3.25
Speltips: Ottawa
Spela på Speltips New York Rangers - Ottawa Senators
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Ottawa
Hej!

Nattens match mellan Washington Capitals - Boston Bruins blev inte riktigt den matchen jag tänkte mig. Inte alls lika mycket känslor som jag trodde att det skulle bli men Bruins hade det svårt som jag sa på förhand och blev nollade. Spelet på Capitals över 2.5 gick in lätt trots att matchen slutade 3-0 och vi rättar spelet som vinst till @1.90!

Vidare till nästa natt och oj(!!!) Ottawa Senators, Boston Bruins och Detroit Red Wings spelar vid ungefär samma tidpunkt. Dessa lagen jagar de sista slutspelsplatserna med 2 omgångar kvar! Vore synd om man inte hittade ett fint spel i någon av dessa matcher, vilket jag gjort!

Ottawa Senators som senast vände ett 0-3 underläge till 3-3 och sen vann på OT, kommer de att komma med hela hjärtat inatt tror ni till nattens match Rangers? Det tror jag iallafall. Man missade alltså nästan slutspelsjakten senast mot Pittsburgh när man låg under med 0-3, men man tog sig själva i kragen och såg till att man fortfarande skulle vara med! Man ställs mot ett lag som redan är helt klart för slutspel och redan vunnit Eastern Conference. Säger inte att Rangers kommer gå ner på folk eller tempo för slutspelet är precis runt hörnet men det är lätt att slappna av lite när det redan är klart.

Nu när jag spelar Ottawa som matchvinnare och inte moneyline så kanske folk vill ha en förklaring till varför, det kan ni få:
Tror inte Ottawa kommer att släppa ett 3 måls underläge ännu en match, man kommer vara med i matchen hela vägen och därför väljer jag att spela de som matchvinnare. Ottawa har spelat ovanligt mycket X matcher de senaste nu, så visst finns det chans för X. Men ser man historiken mellan lagen och när Ottawa spelar borta mot Rangers så vinner de på fulltid. Sina 5 senaste i New York så har man bara torskat 1 på fulltid, torskat 1 på OT och 3 har man vunnit på ordinarie tid så ser en stor chans till en fulltids seger här!

Spel:
Ottawa Senators
2/5 units

Lycka till vid rygg, kommentera gärna era åsikter!EDITERAD 2015-04-09 19.24:37
Spela på New York Rangers - Ottawa Senators hos Nordicbet
hockeykollen - 9 April 2015 - 19:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
hockeykollen - 2015-04-09 19:25

Haha oj, tänkte det först men ändrade mig

Newno7 - 2015-04-09 17:18

Förvirrande titel om du inte spelar moneyline;)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: