Speltips

Speltips Everton–Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-18 16:00 Spela här

Speltips Everton–Burnley
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Ö2.5
2015-04-18 16:00 Everton–Burnley Ö2.5 2.00 RalleArvid

Det börjar dra ihop sig hörni. Vissa lag spelar till sig nya kontrakt, andra spelar bort sig från toppen och ytterligare några andra griper halmstrån i bottenstriden. Mycket kommer hända under en magisk månad och jag tror att en trevlig och svängig tillställning går av stapeln i Liverpool redan idag.

Everton har tillräcklig kvalitet för att spela ut Burnley på hemmaplan om man får saker och ting att stämma och framförallt om man kan slappna av inför sin hemmapublik. Martinez kommer trycka mycket på att få ut just glädje och hitta fart i anfallsspelet.

Everton har nu gått nio raka hemmamatcher utan förlust och har dessutom fyra raka segrar. På de fem senaste matcherna har de gjort 11 mål. Det är sannerligen inget snitt, inget löfte, som ett gäng under nedflyttningshot som släppt in 50 mål på 32 matcher vill ställas mot.

Burnley har bara en bortaseger på hela säsongen och man släpper i snitt in exakt två mål per match. Av de tio senaste bortamatcherna har laget släppt in två mål eller fler vid nio tillfällen. Ett Burnley som varken har råd att tappa poäng eller som framförallt inte är speciellt intresserade av att hålla siffrorna nere vid ställningen 2–0 kommer garanterat gå för anfall och poängjakt med en nedflyttningshotad nykomlings envishet under samtliga 90 minuter plus tillägg.

Burnley har haft ett riktigt tufft spelprogram på sistone och jag tror Sean Dyche pumpar upp sina mannar ordentligt men mantra som att det här är chansen att studsa tillbaka och gripa halmstrå, idag ska vi gå för det etc. Burnley har ett behagligt schema och det finns tendenser i deras spel och krigande som gör att jag ger laget chanser att hitta något att bygga vidare ett hopp på. Jag säger inte att det är en seger eller ens poäng men jag säger att det kommer vara viktigt för dem att göra mål och ge Everton en ordentlig match över 90 minuter. Everton å andra sidan har precis blivit garanterade nytt Premier League-kontrakt och nu handlar som sagt allt om att spela avslappnat och försöka hitta sätt att glädja publiken.

Dessutom för att bygga lite ytterligare argument så bör meddelas att Romelu Lukako är tillbaka och är spelsugen i hemmalaget. En faktor som kan betyda mål på Goodison den här eftermiddagen.

En avslappnad och frejdig matchplan från hemmalaget som hittat målformen på hemmaplan. En all in-insats från gästerna i rasande tempo där deras defensiv kommer blottas men där de också har möjligheter att hitta tillbaka till målgörandet efter ett mardrömsschema?

Här bjud vi på alldeles för bra odds för att motstå överspelet.

2.00 för över 2.5 är taget hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 April, 2015, 23:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!