Speltips

Speltips Atletico Madrid - Elche

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-25 18:00 Spela här

Speltips Atletico Madrid - Elche
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.71 Speltips: Atletico -1,5
2015-04-25 18:00 Atletico Madrid - Elche Atletico -1,5 1.71 Polsater

Atlético -1,5 spelar jag till 1.71 på Pinnacle .

Sure, Atlético spelade i onsdags mot Real och åkte då på en ruskigt tung smäll. 1-0 i röven sent och uttåg i CL. Depp depp. Men är det något jag lärt mig av Simeones lag är att de är ruskigt starka mentalt. Är det något lag som kan komma tillbaka och stå för en rejäl håll käften-insats bara tre dagar senare så är det AM.

Bra skadeläge. Mandzukic har vissa frågetecken runt sig, men i övrigt ska det vara full trupp. Kan hända att Simeone roterar på någon position, men borde inte göra skillnad de luxe.

Elche har 3 gubbar avstängda. Rodriguez (31/4), Pasalic (26/1) och Aaron (16/0) kommer inte till spel pga för många gula. För Elches del är det nedre halvan och säkra kontraktet som gäller resten av säsongen. På onsdag väntar en otroligt viktig match ur den aspekten - Deportivo La Coruna (närmsta lag under strecket) väntar på hemmaplan. En mycket viktigare match än det här - seger på onsdag och kontraktet är ett stort steg närmare. Kanske finns något öga riktat ditåt.

Överlag har Elche dock gjort det okej borta. Men trenden mot storlagen är rätt tydlig.
Barcelona gjorde 3-0.
Valencia 3-1
Sevilla 3-0
Real Madrid 5-1

Varje match lever ju sitt liv såklart, men tycker siffrorna ändå säger någonting.

För man ska inte glömma att AM är ruggigt starka hemma.
3. Atl. Madrid 16 13 2 1 39:10 41

12/13 segrar har varit med mer än ett mål.

För AM:s del var det såklart segt att CL-äventyret tog slut i onsdags. Men å andra sidan gäller det nu att ladda om för att säkra den viktiga tredjeplatsen. Valencia jagar endast 4 pinnar bakom.

Simeone inför matchen (saxat från AMs Svenska Fans-sida som översatt citat från fredagens PK):

"Det är en viktig match då vi bara har sex matcher kvar att spela denna säsong och de är avgörande för om klubben ska nå sina mål eller inte."

"Vi har lagt onsdagens match bakom oss och koncentrerar oss på matchen mot Elche imorgon. Att vi spelar redan imorgon är bra för oss då vi kommer igång snabbt igen efter en förlust vilket är bra för spelarna. "

Tja, han har ju inte mycket till val när det gäller vad han ska säga, den gode Simeone. Men jag tycker ändå det indikerar någonting, tredjeplatsen är deras att säkra. Fanns en viss missnöje bland fansen över hur defensivt laget var mot Real Madrid, därför tror jag det blir något av en urladdning och överkörning här.

CL-match mitt i veckan till trots - klasskillnaden talar här. AMs brutala statistik på hemmaplan talar ett rätt tydligt språk, lag av den här kalibern har man kört över hela året - låt oss hoppas att de gör det igen.

@nokkan21

Polsater - 24 April, 2015, 23:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!